Vacanta Iunie Lisabona

Tarif de la

€579

Perioada

01 - 08 iunie 2019

Solicita Oferta

Durata

7 Nopti

Disponibilitate

27 aprilie - 12 octombrie 2019

Valabilitate oferta

30 aprilie 2019

Ofertele noastre Family pe puteti accesa aici.

Locatie Nume Stele
Estoril

HOTEL CLUBE DO LAGO

4*
Camera Masa Tarif
dubla standard mic dejun

579 euro/persoana


Servicii Incluse

7 nopti cazare cu MIC DEJUN la HOTEL 4* in Estoril
Zbor Compania BLUE AIR Bucuresti - Lisabona – Bucuresti
Taxele de aeroport 190 €/persoana (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului)
Transferul apt-htl-apt in Lisabona
Asistenta turistica in limba romana pe durata programului turistic
BONUS! Turul panoramic al capitalei Lisabona
!!!Numai pentru plecarea din 27.04.2019 este inclus pranzul de Paste!


Orar de Zbor

01 iunie Bucuresti - Lisabona 20:00 - 22:40
08 iunie Lisabona - Bucuresti 23:25 - 05:40 +1zi


Servicii Neincluse

6 Cine OPTIONAL cu meniu fix: antreu, supa, fel principal, desert, apa si vin, pentru care suplimentul este optional si trebuie preluat pentru toate persoanele dintr-o camera;
Supliment OPTIONAL 6 cine cu apa si vin inclus: 120 €/persoana;
Intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale, alte servicii decat cele mentionate in program;
Servicii Catering pe parcursul zborurilor;
Bacsisuri pentru transportul bagajelor;
Taxa locala de 1 €/persoana/zi (se achita direct la receptia hotelului);
Asigurarea storno si medicala pe care o pot achizitiona la cerere;
Transport intern auto la Aeroportul Otopeni, la cerere in rezervari, functie de disponibilitati.


Informatii Utile

EXCURSII OPTIONALE

• O seara de Fado – durata 3h. Pretul include 2 bauturi locale la alegere (vin de porto, sangria sau vin alb, vin rosu), spectacolul si transferul la/de la restaurant: 65 €/pers. min. 10; 60 €/pers. min. 15; 55 €/pers. min. 20; 50 €/pers. min. 25 platitori.
• Excursie Obidos-Nazare-Pelerinaj la Fatima – durata 8h. Tariful include insotitor limba romana si transport: 75 € min. 10 platitori; 70 € min 15; 65 € min 20; 60 € min 25 de persoane platitoare. • O zi la Sintra, Cabo da Roca, Cascais si Estoril – durata 8h. Tariful include transport, ghid insotitor, fara intrare la obiective, intrare ce se va achita direct si nu este inclusa in pret: 65 € min. 10 platitori; 60 € min 15; 55 € min 20; 50 € min 25 de persoane platitoare.

Lisabona

• O zi magica (11h) in sudul Portugaliei, la plajele spectaculoase si aurii din Algarve. Tarif excursie (insotitor limba romana si transport): 90 € min 15; 75 € min 20; 65 € min 25 de persoane platitoare. • Ultima zi, excursie optionala de 6h la Azeitao, Sesimbra si Setubal, cu degustarea de vinuri- Important! Acesta excursie este optionala, dar se poate realiza numai in cazul participarii intregului grup de turisti. Tarif excursie (include insotitor de limba romana, transport si transferul la aeroport): 35 €/persoana la care se adauga 3 €/persoana intrarea la Crama.

Cetățenii români nu au nevoie de viză pentru a călători în Portugalia.

Intrarea în Portugalia este permisă cu pașaportul sau cartea de identitate în curs de valabilitate.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetățenilor români care intenționează să rămână pentru o perioadă îndelungată pe teritoriul acestui stat să se adreseze misiunii diplomatice a României și să își anunțe prezența în regiune, comunicând coordonatele personale pentru a putea fi contactați în situații de urgență.

Drept de sedere Lisabona

Cetățenii români care doresc să își prelungească dreptul de ședere în Portugalia pentru o perioadă mai mare de 90 de zile au obligația de a solicita certificatul de înscriere pentru cetățenii europeni, document ce se obține de la primăria orașului unde locuiesc pe teritoriul Portugaliei, denumită Camara Municipal. Pentru stabilirea reședinței pe teritoriul Portugaliei, cetățenii români se vor adresa Serviciului pentru Străini și Frontieră (SEF). Detalii cu privire la documentele necesare și termenele legale pentru emiterea certificatului european și stabilirea reședinței în Portugalia a cetățenilor europeni se găsesc pe site-ul https://www.portaldocidadao.pt.

 


Info Destinatie

Ziua: 1

Vacanta Lisabona,

Urcati in avion si porniti la drum spre Capitala Portugaliei. Calatorie placuta!

Bucuresti – Lisabona 

Prezentare pe Aeroportul Bucuresti-Otopeni Henri Coanda la ora 17.00 la cursa cu decolare la ora 20.00 spre Lisabona. Aterizare la Lisabona la ora locala 22.40 local (-2h fata de ora Romaniei). Transfer si cazare la hotel CLUBE DO LAGO 4* din statiunea Estoril situata la Oceanul Atlantic.


Ziua: 2
Lisabona – Tur panoramic de oras  

Mic dejun. Se pleaca in turul panoramic al orasului Lisabona (aprox. 4h) cu insotitorul de grup roman. Turul panoramic cuprinde o incursiune in Cartierul Belem cu cele mai frumoase monumente istorice din sec. XV-XVI, o scurta oprire la Turnul Belem – apartinand patrimoniului UNESCO si la Manastirea Sf Ieronim- capodopera a stilului „manuelin”.

Lisabona 2018

Se face un scurt popas pentru vizitarea manastirii si pentru a va cumpara o cafea “uma bica” si un „pastel de nata” – desert traditional portughez, dupa care se ajunge in Cartierul Alfama. Traseul include cele mai importante piete ale orasului: Praca Rossio, Praca Restauradores. Seara, optional, cina cu apa si vin. Cazare la hotel CLUBE DO LAGO 4*


Ziua: 3
Lisabona/Caparica – Excursie optionala la Obidos – Nazare – Fatima 

Mic dejun. Excursie optionala de o zi (8h) – Obidos – Nazare – Fatima. Se viziteaza orasul medieval Obidos cu casute albe traditionale si balcoane din fier forjat unde puteti degusta din mici cupe de ciocolata renumita ghinghinha (visinata), dupa care se continua traseul spre Nazare – sat pescaresc renumit prin fustele suprapuse ale localnicelor.

Lisabona 2019

Punctul culminant al excursiei este Sanctuarul Sfintei Fecioare de la Fatima- cel mai renumit loc de pelerinaj din Portugalia, unde in 1917 au avut loc mai multe aparitii ale Fecioarei Maria. Seara, optional, cina cu apa si vin si cazare la hotel CLUBE DO LAGO 4*.


Ziua: 4
Lisabona – Excursie optionala Sintra–Cabo da Roca–Cascais–Estoril 

Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala (8h) la Sintra-Cabo Da Roca–Cascais-Estoril. Turul debuteaza cu vizita la Sintra- fosta resedinta de vara a familiei regale, vizitarea Palatului National (7 €/pers. intrare optionala) sau daca timpul permite, optional, pentru un supliment de aproximativ 15 €/persoana, vizita la Palatul Pena.

Lisabona 2018

Se continua traseul spre Cabo de Roca – cel mai vestic punct al Europei Continentale, unde puteti achizitiona contra cost, certificatul de atestare a vizitei dvs .in acest punct important geografic al Terrei. Se continua traseul spre Boca do Infierno si spre renumitul Cascais- “sat” pescaresc cu minunate golfuri strajuite de stanci, cu o magnifica panorama a Oceanului Atlantic. La retur se trece prin Estoril unde puteti admira cel mai mare cazino din Europa unde a luat nastere personajul James Bond-agentul 007. Seara, optional, cina cu apa si vin. Cazare la hotel CLUBE DO LAGO 4*.


Ziua: 5
Lisabona – Estoril – Seara de Fado

Mic dejun. Zi libera pentru odihna si plaja. Va propunem optional, ”O seara Fado” – o seara deosebita, in rezonanta muzicii de suflet  portugheze. Aveti ocazia ca intr-o atmosfera de liniste deplina, sa patrundeti in inima cantaretilor de Fado-urmasii Reginei Amalia Rodrigues. Pretul include 2 bauturi locale la alegere (vin de porto sau sangria sau vin alb  sau vin rosu), spectacolul si transferul la/de la restaurant. Optional, cina cu apa si vin la hotel. Cazare la hotel CLUBE DO LAGO 4*.


Ziua: 6
Lisabona – O zi magica in sudul Portugaliei, la plajele spectaculoase si aurii din Algarve

Mic dejun. Excursie optionala (12h) spre sudul Portugaliei, in Zona Algarve. Va invitam sa ne insotiti intr-o expeditie de descoperire a Vestului … din Algarve! Primul popas este la Sagres se ajunge la fortareata si la capul Sao Vicente, important punct geografic, extrema Sud-Vestica a Algarvelor si a Portugaliei. Urmeaza Lagos, unde vom intra in atmosfera zilelor de glorie ale Portugaliei si vom putea vizita obiective precum Castelul Guvernatorului, fortificatia Forte do Pau da Bandeira sau remarcabila Biserica Sf. Anton, emblema orasului sau piata de sclavi, prima din Europa.

Lisabona

Urmeaza o oprire la Ponta da Piedade, unde peisajul iti taie rasuflarea si unde se afla cele mai spectaculoase stanci scaldate de Oceanul Atlantic. Urmatorul popas este in statiunea Praia da Rocha, unde veti admira una dintre cele mai spectaculoase plaje din zona Algarve. Retur la Lisabona pe spectaculosul Pod 25 Aprilie, ce traverseaza Estuarul Raului Tejo (Tagus). Sosire la hotel la 19-19.30. Optional, cina cu apa si vin la hotel. Cazare la hotel CLUBE DO LAGO 4*.


Ziua: 7
Excursie optionala la Porto – orasul emblema a Portugaliei

Mic dejun. Excursie optionala de o zi (12h) la Porto, capitala nordica a Portugaliei, apartinand Patrimoniului UNESCO. Se viziteaza centrul istoric incepand cu Catedrala, Gara Sao Bento, una dintre cele mai frumoase cladiri de acest gen din lume. Se face vizita la o crama, cu degustare de vinuri si se pleaca pentru 50 de minute intr-o minicroaziera pe Raul Douro, pentru a admira cele 6 poduri, inclusiv podul emblema a orasului – Dom Luis I, proiectat de Gustave Eiffel. Cazare la hotel CLUBE DO LAGO 4*.


Ziua: 8
 Lisabona – O zi excursie optionala Azeitao, Sesimbra si Setubal, degustarea de vin

Mic dejun. Important! Excursie este optionala, dar se poate realiza numai in cazul participarii intregului grup de turisti. La ora 12.30 se pleaca de la hotel cu bagajele. Se viziteaza Sesimbra -un oras pescaresc tipic, strajuit de castelul medieval din sec. al XII-lea. Nu departe de Sesimbra este Capul Espichel. Se continua drumul prin Muntii Arrabida si orasul Setubal de unde pot fi admirate privelisti superbe ale oceanului.

Lisabona

Orasul e impanzit de parcuri, terase si restaurante, iar una dintre cele mai interesante cladiri este Biserica Sf. Iulian. La intoarcere se face un popas la, loc faimos pentru cramele sale, unde puteti face degustarea vinului vechi „Muscatel”. Excursia se organizeaza in cazul in care participa toti turistii, deoarece se va  face direct transferul la aeroport. Sosire la aeroport la ora 20.30 aproximativ. Imbarcare la cursa cu decolare  spre Bucuresti la ora locala 23:30 local.


Ziua: 9
Vacanta Lisabona
 Bucuresti Aterizare la Otopeni la ora 05:40 local.

 

 


Ofertele noastre Family pe puteti accesa aici.

Data publicare: 5 aprilie 2019