Plaja Ianuarie Cancun

Oferta nu mai este disponibila

Tarif de la

€1.329

Perioada

27 ianuarie - 04 februarie 2020

Solicita Oferta

Durata

7 Nopti

Disponibilitate

15 ianuarie - 30 aprilie 2020

Valabilitate oferta

13 ianuarie 2020

Oferta noastra de vacante exotice aici.    

Locatie Nume Stele
Cancun

ALL RITMO CANCUN & WATERPARK

4*
Camera Masa Tarif
dubla standard all inclusive

1.329 euro/persoana


Locatie Nume Stele
Cancun

ALOFT CANCUN

4*
Camera Masa Tarif
dubla/twin deluxe all inclusive

1.399 euro/persoana


Locatie Nume Stele
Cancun

GR SOLARIS CANCUN

4+*
Camera Masa Tarif
dubla deluxe all inclusive

1.499 euro/persoana


Locatie Nume Stele
Cancun

CROWN PARADISE CLUB

4+*
Camera Masa Tarif
dubla standard all inclusive

1.589 euro/persoana


Locatie Nume Stele
Cancun

PANAMA JACK PLAYA DEL CARMEN

5*
Camera Masa Tarif
dubla junior suite all inclusive

1.779 euro/persoana


Locatie Nume Stele
Cancun

SANDOS CANCUN

5*
Camera Masa Tarif
dubla superioara all inclusive

1.729 euro/ persoana


Locatie Nume Stele
Cancun

PARADISUS CANCUN

5*
Camera Masa Tarif
dubla juniorsuite seaview all inclusive

1.949 euro/persoana


Servicii Incluse

bilet de avion Bucuresti* - Cancun si retur;
cazare 7 nopti in Cancun cu masa all inclusive;
transfer privat aeroport-hotel-aeroport;
asigurare calatorie;
taxe aeroport.

*plecarea se poate face si din orasele: Cluj, Iasi, Timisoara si Constanta. In acest caz tariful se va recalcula conform tarifelor companiei de aviatie.


Orar de Zbor

27 feb Bucuresti - Cancun 07:00 - 17:50

03 feb Cancun - Bucuresti 16:40 - 14:00 +1zi


Servicii Neincluse

excursii optionale;
asigurare storno.


Informatii Utile

Cetatenii romani detinatori de pasapoarte simple/ simple electronice valabile, care doresc sa intre, sa tranziteze, sa ramana sau sa iasa de pe teritoriul mexican, nu au nevoie de viza pentru o perioada de maximum 180 de zile, in functie de decizia autoritatilor de frontiera mexicane.
Atentie: Recomandam cetatenilor romani care doresc sa calatoreasca in Mexic in scop turistic sa evite folosirea pasapoartelor temporare.

Cetăţenii români, deţinători de paşapoarte simple sau simple electronice valabile, pot călători în Mexic, în scopuri turistice sau de afaceri, pentru o perioadă de maxim 180 de zile într-un interval de 1 an, fără obligativitatea obținerii în prealabil a unei vize pentru intrarea în această țară. Depășirea respectivei perioade de 180 de zile poate duce la aplicarea unei amenzi, reținerea și expulzarea de pe teritoriul național.

Dacă voiajul este realizat în alte scopuri (ex.: studii, muncă, ca observatori în domeniul drepturilor omului, etc.), trebuie să solicitați în prealabil o viză.

În cazul vizelor de lungă ședere de muncă, angajatorul dvs. trebuie să realizeze demersurile necesare pe lângă Institutul Național de Migrație (INAMI) în vederea obținerii permisului de muncă, pe care îl veți putea ridica ulterior de la un consulat al Mexicului.

Documente necesare pentru intrarea în Mexic: la sosirea la punctul de trecere a frontierei este necesară prezentarea documentelor care demonstrează scopul vizitei și faptul că dețineți mijloacele financiare necesare întreținerii pe perioada șederii. Concret, este necesară prezentarea cel puțin a următoarelor documente:

  • pașaport valabil pentru cel puțin 6 luni de la momentul ieșirii de pe teritoriul mexican.

Important: se recomandă să se evite folosirea pașapoartelor temporare.

  • biletul de avion dus-întors sau itinerariul turului turistic care include vizitarea Mexicului, dovada rezervărilor de cazare și a celorlalte servicii turistice contractate, invitație legalizată la un notar (dacă megeți în vizită la o persoană care locuiește în Mexic), etc.
  • demonstrarea deținerii resurselor financiare suficiente pentru perioada vacanței (bani în efectiv,  extras de cont bancar, etc.).
  • asigurare de voiaj/sănătate/viață care să aibă acoperire în Mexic.
  • formularul migratoriu mexican denumit „Forma Migratoria Multiple” (companiile aeriene sunt obligate să vi-l ofere spre completare înainte de aterizarea în Mexic; de asemenea îl puteți completa on-line la adresa: https://www.inm.gob.mx/fmme/publico/solicitud.html, fiind necesară imprimarea acestuia).
  • https://www.mae.ro/travel-conditions/3727#861

Info Destinatie

Ziua: 1

Vacanta Cancun

Mexic 2019

Dimineata devreme va porniti spre Mexic si cea mai frumoasa statiune de pe Riviera Maya – Cancun!


Ziua: 2-8
Vacanta Cancun
Cancun ( “Perla Mexicului”)

este un oras situat in peninsula Yucatanco cu o populatie ce depaseste 500.000 locuitori. Cancun ofera cate ceva pentru fiecare: atractii culturale, cadru natural deosebit si bogatii arheologice.

Este destinatia preferata pentru cuplurile din luna de miere si pentru entuziastii surferii sau amatorii de scuba-diving care pot prinde niste valuri deosebite sau se pot scufunda in oceanul limpede.
Frumusetea plajelor o sa va faca doar sa reveniti sau sa va faceti ziua mai buna cand o sa va imaginati pe nisipul foarte fin, alb si apele limpezi, turcoaz si caldute ale Marii Caraibilor.

In cele 7 zile petrecute aici va puteti bucura de numeroase atractii turistice:

Plajele

Cancún are 12 kilometri de plaje cu nisip alb, fin şi ape turcoaz. El Mirador este una dintre plajele celebre de aici. Apa mării are valuri puternice şi se recomandă doar înotătorilor avansaţi. Pentru cei care nu ştiu foarte bine să înoate, se recomandă Isla Mujeres, pentru apele ei blânde.

Vestigiile Maya

Muyil” a fost unul dintre cele mai vechi şi mai lungi  site-uri antice locuite. “Ekab” este un site ce cuprinde şi insula Cozumel care a fost un domeniu religios important pentru Maya. “Xcaret” este un site Maya ce a funcţionat ca un port şi important centru comercial. O parte dintre structurile originale sunt conţinute într-o dezvoltare turistică cu capital integral privat Xcaret Eco Park ce oferă multe pachete turistice.

“Tulum”

A servit ca port pentru Coba. A fost unul dintre ultimele oraşe locuite şi construite de către mayaşi. Aici se află Templul cu fresce, folosit ca observator al mişcării Soarelui. Se află la 128 km sud de plajele din Cancún.

El Meco, un site mai important, se găseşte la 12 km nord de centrul oraşului Cancún, pe drumul spre Punta Sam, în oraşul Isla Mujeres.

Aquarium

Situat chiar în mijlocul zonei hoteliere, un acvariu mic, dar modern, ce permite interacţionarea cu mediul acvatic. Se poate înota cu delfinii captivi într-o piscină mare, pentru 10 dolari.

Isla Contoy

Este situat la aproximativ 30 km nord de Isla Mujeres şi este considerată a fi cel mai important loc de cuibărit pentru păsările de mare din partea mexicană a Caraibelor, cu mai mult de 150 de specii diferite.

Xcaret 

Un eco-parc, unde se poate admira flora şi fauna tipică regiunii tropicale. Aici se află şi un site arheologic, se poate face snorkeling în râuri subterane, se pot admira fluturi într-un pavilion special amenajat şi se poate vizita o seră cu orhidee.

Piramida Kukulkan

De asemenea cunoscuta ca El Castillo sau Templul lui Kukulkan, se afla in centrul sitului arheologic Chichen Itza din Yucatan; piramida este un templu in onoarea zeului sarpe cu pene, de origine toltec; acesta este unul dintre cele mai cunoscute monumente mexicane precolumbiene, care a fost construit in secolul al XII-lea d.Hr.


Ziua: 9

Dupa o saptamana de relaxare va veti intoarce acasa cu parere de rau, dar amintirile frumoase din Mexic va vor face despartirea mai usoara! Ola Amigos!


Oferta noastra de vacante exotice aici. 

 

Booking.com

Data publicare: 19 ianuarie 2019

Oferta Anterioara
Circuit Martie Malta
Urmatoare Oferta
Plaja & Safari Iunie Zanzibar

Centrul de preferințe pentru confidențialitate