Plaja Mai Cancun

Tarif de la

€1.339

Perioada

27 mai - 4 iunie 2022

Solicita Oferta

Durata

7 Nopti

Disponibilitate

23 mai - 30 noiembrie 2022

Valabilitate oferta

7 mai 2022

Oferta noastra de vacante exotice aici.

Locatie Nume Stele
Riviera Maya

BLUEBAY GRAND ESMERALDA

4+*
Camera Masa Tarif
dubla standard all inclusive

1.339 euro/persoana


Locatie Nume Stele
Riviera Maya

CATALONIA RIVIERA MAYA

4+*
Camera Masa Tarif
dubla garden all inclusive

1.389 euro/persoana


Locatie Nume Stele
Riviera Maya

IBEROSTAR PARAISO BEACH

# pret promo!

5*
Camera Masa Tarif
dubla standard all inclusive

1.469 euro/persoana


Locatie Nume Stele
Riviera Maya

THE REEF COCO BEACH

4+*
Camera Masa Tarif
dubla superior promo all inclusive

1.439 euro/persoana


Locatie Nume Stele
Riviera Maya

GRAND BAHIA PRINCIPE COBA

# pret promo!

5*
Camera Masa Tarif
dubla juniorsuite superior all inclusive

1.389 euro/persoana


Locatie Nume Stele
Riviera Maya

ROYALTON RIVIERA CANCUN

5*
Camera Masa Tarif
dubla luxury jr suite all inclusive

1.999 euro/persoana


Locatie Nume Stele
Riviera Maya

CATALONIA PLAYA MAROMA

# pret promo!

5*
Camera Masa Tarif
dubla premium all inclusive

1.579 euro/persoana


Locatie Nume Stele
Riviera Maya

PARADISUS CANCUN

5*
Camera Masa Tarif
dubla jr suite lagoon all inclusive

2.049 euro/persoana


Locatie Nume Stele
Riviera Maya

EMPORIO CANCUN

5*
Camera Masa Tarif
dubla deluxe suite seaview all inclusive

2.079 euro/persoana


Locatie Nume Stele
Riviera Maya

PARADISUS LA PERLA

5*
Camera Masa Tarif
dubla junior suite all inclusive

2.219 euro/persoana


Locatie Nume Stele
Riviera Maya

IBEROSTAR TUCAN

5*
Camera Masa Tarif
dubla standard all inclusive

1.599 euro/persoana.


Locatie Nume Stele
Riviera Maya

BARCELO MAYA GRAND

# pret promo!

5*
Camera Masa Tarif
dubla standard all inclusive

1.569 euro/persoana;


Locatie Nume Stele
Riviera Maya

BARCELO MAYA COLONIAL

5*
Camera Masa Tarif
dubla superior all inclusive

1.929 euro/persoana


Locatie Nume Stele
Riviera Maya

HILTON PLAYA DEL CARMEN

# adults only!

5+*
Camera Masa Tarif
dubla junior suite all inclusive

2.299 euro/persoana


Servicii Incluse

bilet de avion Bucuresti* - Cancun si retur;
bagaj de mana 8 kg/persoana;
bagaj de cala 23 kg/persoana;
cazare 7 nopti;
masa all inclusive;
transfer privat aeroport-hotel-aeroport;
asigurare calatorie (include risc Covid);
taxe aeroport.

*plecarea se poate face si din orasele: Cluj, Iasi, Timisoara si Constanta. In acest caz tariful se va recalcula conform tarifelor companiei de aviatie.


Orar de Zbor

27 mai Bucuresti - Cancun 06:10 - 19:15

03 iunie Cancun - Bucuresti 21:30 - 19:20 +1zi


Servicii Neincluse

excursii optionale;
asigurare storno;
*pentru calatoria in Mexic nu este necesar test COVID;
** pentru tranzitul in Germania este necesar un test PCR sau un test ANTIGEN negative tradus in engleza/germana la o clinica acreditata de ministerul Sanatatii din Romania/Rep. Dominicana.
***la revenirea din Mexic nu se sta in carantina.


Informatii Utile

Cetatenii romani detinatori de pasapoarte simple/ simple electronice valabile, care doresc sa intre, sa tranziteze, sa ramana sau sa iasa de pe teritoriul mexican, nu au nevoie de viza pentru o perioada de maximum 180 de zile, in functie de decizia autoritatilor de frontiera mexicane.
Atentie: Recomandam cetatenilor romani care doresc sa calatoreasca in Mexic in scop turistic sa evite folosirea pasapoartelor temporare.

Cetăţenii români, deţinători de paşapoarte simple sau simple electronice valabile, pot călători în Mexic, în scopuri turistice sau de afaceri, pentru o perioadă de maxim 180 de zile într-un interval de 1 an, fără obligativitatea obținerii în prealabil a unei vize pentru intrarea în această țară. Depășirea respectivei perioade de 180 de zile poate duce la aplicarea unei amenzi, reținerea și expulzarea de pe teritoriul național.

Dacă voiajul este realizat în alte scopuri (ex.: studii, muncă, ca observatori în domeniul drepturilor omului, etc.), trebuie să solicitați în prealabil o viză.

În cazul vizelor de lungă ședere de muncă, angajatorul dvs. trebuie să realizeze demersurile necesare pe lângă Institutul Național de Migrație (INAMI) în vederea obținerii permisului de muncă, pe care îl veți putea ridica ulterior de la un consulat al Mexicului.

Documente necesare pentru intrarea în Mexic: la sosirea la punctul de trecere a frontierei este necesară prezentarea documentelor care demonstrează scopul vizitei și faptul că dețineți mijloacele financiare necesare întreținerii pe perioada șederii. Concret, este necesară prezentarea cel puțin a următoarelor documente:

  • pașaport valabil pentru cel puțin 6 luni de la momentul ieșirii de pe teritoriul mexican.

Important: se recomandă să se evite folosirea pașapoartelor temporare.

  • biletul de avion dus-întors sau itinerariul turului turistic care include vizitarea Mexicului, dovada rezervărilor de cazare și a celorlalte servicii turistice contractate, invitație legalizată la un notar (dacă megeți în vizită la o persoană care locuiește în Mexic), etc.
  • demonstrarea deținerii resurselor financiare suficiente pentru perioada vacanței (bani în efectiv,  extras de cont bancar, etc.).
  • asigurare de voiaj/sănătate/viață care să aibă acoperire în Mexic.
  • formularul migratoriu mexican denumit „Forma Migratoria Multiple” (companiile aeriene sunt obligate să vi-l ofere spre completare înainte de aterizarea în Mexic; de asemenea îl puteți completa on-line la adresa: https://www.inm.gob.mx/fmme/publico/solicitud.html, fiind necesară imprimarea acestuia).
  • https://www.mae.ro/travel-conditions/3727#861

Info Destinatie

Ziua: 1

Vacanta Cancun

Dimineata devreme va porniti spre Mexic si cea mai frumoasa statiune de pe Riviera Maya – Cancun!


Ziua: 2-8
Vacanta Cancun
Cancun ( “Perla Mexicului”)

este un oras situat in peninsula Yucatanco cu o populatie ce depaseste 500.000 locuitori. Cancun ofera cate ceva pentru fiecare: atractii culturale, cadru natural deosebit si bogatii arheologice.

Este destinatia preferata pentru cuplurile din luna de miere si pentru entuziastii surferii sau amatorii de scuba-diving care pot prinde niste valuri deosebite sau se pot scufunda in oceanul limpede.
Frumusetea plajelor o sa va faca doar sa reveniti sau sa va faceti ziua mai buna cand o sa va imaginati pe nisipul foarte fin, alb si apele limpezi, turcoaz si caldute ale Marii Caraibilor.

In cele 7 zile petrecute aici va puteti bucura de numeroase atractii turistice:

Plajele

Cancún are 12 kilometri de plaje cu nisip alb, fin şi ape turcoaz. El Mirador este una dintre plajele celebre de aici. Apa mării are valuri puternice şi se recomandă doar înotătorilor avansaţi. Pentru cei care nu ştiu foarte bine să înoate, se recomandă Isla Mujeres, pentru apele ei blânde.

Vestigiile Maya

Muyil” a fost unul dintre cele mai vechi şi mai lungi  site-uri antice locuite. “Ekab” este un site ce cuprinde şi insula Cozumel care a fost un domeniu religios important pentru Maya. “Xcaret” este un site Maya ce a funcţionat ca un port şi important centru comercial. O parte dintre structurile originale sunt conţinute într-o dezvoltare turistică cu capital integral privat Xcaret Eco Park ce oferă multe pachete turistice.

“Tulum”

A servit ca port pentru Coba. A fost unul dintre ultimele oraşe locuite şi construite de către mayaşi. Aici se află Templul cu fresce, folosit ca observator al mişcării Soarelui. Se află la 128 km sud de plajele din Cancún.

El Meco, un site mai important, se găseşte la 12 km nord de centrul oraşului Cancún, pe drumul spre Punta Sam, în oraşul Isla Mujeres.

Aquarium

Situat chiar în mijlocul zonei hoteliere, un acvariu mic, dar modern, ce permite interacţionarea cu mediul acvatic. Se poate înota cu delfinii captivi într-o piscină mare, pentru 10 dolari.

Isla Contoy

Este situat la aproximativ 30 km nord de Isla Mujeres şi este considerată a fi cel mai important loc de cuibărit pentru păsările de mare din partea mexicană a Caraibelor, cu mai mult de 150 de specii diferite.

Xcaret 

Un eco-parc, unde se poate admira flora şi fauna tipică regiunii tropicale. Aici se află şi un site arheologic, se poate face snorkeling în râuri subterane, se pot admira fluturi într-un pavilion special amenajat şi se poate vizita o seră cu orhidee.

Piramida Kukulkan

De asemenea cunoscuta ca El Castillo sau Templul lui Kukulkan, se afla in centrul sitului arheologic Chichen Itza din Yucatan; piramida este un templu in onoarea zeului sarpe cu pene, de origine toltec; acesta este unul dintre cele mai cunoscute monumente mexicane precolumbiene, care a fost construit in secolul al XII-lea d.Hr.


Ziua: 9

Dupa o saptamana de relaxare va veti intoarce acasa cu parere de rau, dar amintirile frumoase din Mexic va vor face despartirea mai usoara! Ola Amigos!


Oferta noastra de vacante exotice aici.

Data publicare: 4 mai 2022

Oferta Anterioara
Circuit Noiembrie Malta
Urmatoare Oferta
Paste 2022 Cancun