Circuit Martie Malta

Tarif de la

€569

Perioada

18 - 25 martie 2020

Solicita Oferta

Durata

7 Nopti

Disponibilitate

12 februarie - 30 noiembrie 2020

Valabilitate oferta

25 februarie 2020

Oferta noastra de Circuite cu ghid o puteti accesa aici.    

Locatie Nume Stele
St Pauls Bay

HOTEL SUNFLOWER

3+*
Camera Masa Tarif
dubla standard mic dejun

569 euro/persoana


Servicii Incluse

Zbor dus-întors cu bagaj de cala si de mana
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Ghid vorbitor de limba romana
Cazare la hotel de 3*-4* timp de 7 nopti.
Mic dejun in fiecare dimineata tip bufet la hotel
Excursii conform program
Taxe aeroport
Circuit conform brosura


Orar de Zbor

Cursa cu escala
18 martie Bucuresti - Malta 08:00 - 12:15
25 martie Malta - Bucuresti 10:05 - 16:10


Servicii Neincluse

Pachet excursii opționale (zilele 4, 5 si 7): 139 €/pers.
Pachet 6 cine la hotel+cina malteză: 99 €/pers.
Asigurare medicală și de bagaje: 10 €/pers (opțional)
Suprataxă pentru camera single: 139 €/pers.
Taxe mediu Malta 0,5 euro/pers/noapte (se achită la fața locului)


Informatii Utile

In Malta nu este necesara viza.

Condiţii de intrare şi regim de şedere

Cetăţenii români nu au nevoie de viză pentru a călători în Malta.

Intrarea în Malta este permisă cu paşaportul sau cartea de identitate în curs de valabilitate.


Info Destinatie

Ziua: 1

Circuit Malta

După ce veți ajunge în aeroportul din Malta veți fi transferați la hotelul Sunflower 3+* sau similar.


Ziua: 2
Valetta

Mic dejun. În cursul acestei zile veți avea ocazia să descoperiți fumusețea orașului fortificat, care a fost construit de cavaleri în anul 1566. Ordinul Sf. Ioan a domnit peste insula timp de 268 ani și a lăsat o moștenire culturală remarcabilă. Prima oprire va fi la Grădinile Upper Baraca pentru a admira o priveliște superbă asupra marelui Port. Apoi veți vizita Catedrala Sf. Ioan, inclusiv capodoperele lui Carravagio, tapiseriile flamande și muzeul Bisericii. În interiorul catedralei veți putea vedea una dintre cele mai frumoase podele de marmură, care este compusă din aproape 400 de pietre funerare ale cavalerilor căzuți la datorie.

Circuit Malta

Veți continua plimbarea către Strada Republicii pentru a ajunge la Palatul Marilor Maeștrii. Veți avea timp liber la dispoziție pentru cumpărături. După amiaza, veți fi preluați de către autocar pentru  a face un tur panoramic al fortificațiilor din Valetta și vă veți putea plimba pe bulevardele de promenade Ta Xbiex și Silema. Apoi veți fi transferați către hotel. Cazare peste noapte.


Ziua: 3
Mdina

Mic dejun. Excursia vă va face cunoscută partea centrală a Maltei, dominată de fortificațiile orașului medieval Mdina, fosta capitală a Maltei. Străzile vechi, înguste, care datează din epoca medievală duc până la bastioanele impunătoare, de unde veți putea admira o magnifică panoramă asupra insulei. Pe drum veți putea vedea diferite stiluri de arhitectură, incluzând palate Siculo-Norman și alte clădiri în stil baroc de o importanță istorică deosebită.

Circuit Malta

Vom părăsi Mdina prin poarta Grecilor, ne vom opri la catacombele creștine timpurii din Rabat înainte de a ajunge la stâncile de la Dingli. În a doua parte a zilei vom vizita Grădinile Botanice San Anton situate lângă Palatul Prezidențial, pe care îl veți admira pe exterior. Apoi vom petrece timpul la Centrul Meșterilor din Ta`Qali. La sfârșitul excursiei, veți putea admira din exterior domul maiestuos al lui Mosta, unul dintre cele mai mari din Europa. Apoi veți fi transferați la hotel. Cazare peste noapte.


Ziua: 4
Timp liber sau excursie opțională Palatul Parisio și cramele din Malta Mic dejun.

Mic dejun. Această excursie este un tur special, care combină cel mai important loc aristocratic al Maltei cu vizitarea beciurilor de vinuri cu o vechime de 400 de ani. Veți merge la Palatul Parisio, descris ca un Versailles în miniatură. Interiorul său conține fresce deosebite, lucrări din marmură, pereți cu oglinzi și picture rare.

Peisajele superbe din grădini sunt considerate ca fiind unele dintre cele mai frumoase din Europa. După ce veți admira opulența Palatului, veți fi invitați la una dintre cele mai importante vinării din Malta, unde veți primi explicații detaliate despre vinurile locale, pe care le veți putea degusta. Întoarcere la hotel și cazare peste noapte.


Ziua: 5
Timp liber sau excursie optională cariera de Calcar din Malta și templul Hagar Qim

Mic dejun. Excursia începe cu vizita carierei de calcar din Malta, care a fost transformată într-o atracție turistică pentru turiști. În continuare veți intra în atmosfera antică a Maltei prin vizitarea Hagar Qim, principal sit preistoric al Maltei, de unde veți pute admira o priveliște panoramică asupra Mării Mediterane și a insulei Fifla. Veți continua excursia la Wied iz Zurrieq, de unde veți putea face o excursie cu barca la Grota Albastră, cunsocută pentru apele cristaline. Întoarcere la hotel și cazare peste noapte.


Ziua: 6
Turul celor trei orașe

Mic dejun. Prin intermediul acestei excursii veți putea descoperi partea opusă de Valetta, cunoscută sub denumirea de cele Trei Orașe – Vittoriosa, Cospicua și Senglea, unde s-au stabilit cavalerii Sf. Ioan în 1530. Vom parcurge Cospicua pentru a ajunge în Vittoriosa pentru a face un tur pietonal printre străduțele înguste și clădirile istorice.

Veți continua excursia spre Grădina Senglea, situată în vârful peninsulei și veți avea ocazia să admirați o panoramă uimitoare, inclusiv impresionantul Fort Sf. Angelo, de unde La Valette a condus apărarea insulei din timpul Marelui Asediu din anul 1565. Întoarcere la hotel și cazare peste noapte.


Ziua: 7
Timp liber sau excursie optională Insula Gozo

Mic dejun. Veți fi preluați de către autocar pentru a ajunge la ferry boat. Vă veți îmbarca și dupa o traversare de aproximativ 20 de minure veți ajunge în portul Mgarr, unde veți putea deja simți atmosfera unică a insulei Gozo. Ghidul vă va conduce la templele megalitice Ggantija, care sunt cele mai vechi construcții de piatră din lume, ce datează încă dinainte de Piramidele Egiptene. În continuare, veți vizita cetatea medievală din Victoria. Insula Gozo este renumită pentru meșteșugurile sale, în special dantele realizate manual și îmbrăcămintea tricotată. Toți vizitatorii insulei sunt impresionați de peisajul luxuriant al insulei, atmosfera sa senină și diferită față de cea a insulei Malta. Întoarcere la hotel și cazare peste noapte.


Ziua: 8
Zbor de întoarcere București

Mic dejun. În funcție de orarul de zbor veți fi transferați la aeroport pentru zborul de întoarcere spre București.

NE REZERVĂM DREPTUL DE A FACE SCHIMBĂRI


Oferta noastra de Circuite cu ghid o puteti accesa aici.

  

Booking.com

Data publicare: 21 februarie 2020

Oferta Anterioara
Vacanta Mai Costa Blanca
Urmatoare Oferta
Plaja Ianuarie Cancun