Vacanta Iunie Palma de Mallorca

Tarif de la

€759

Perioada

21 - 28 iunie 2023

Solicita Oferta

Durata

7 Nopti

Disponibilitate

07 iunie - 15 octombrie 2023

Valabilitate oferta

16 iunie 2023

Locatie Nume Stele
Palma de Mallorca

Sa Bassa Rotja

3*
Camera Masa Tarif
dubla economy mic dejun

939 euro/persoana


Locatie Nume Stele
Palma de Mallorca

Java

3*
Camera Masa Tarif
dubla standard mic dejun

859 euro/persoana


Locatie Nume Stele
Palma de Mallorca

BQ Delfine Azul

4*
Camera Masa Tarif
dubla standard mic dejun

759 euro/persoana


Locatie Nume Stele
Palma de Mallorca

BQ Apolo

4*
Camera Masa Tarif
dubla standard mic dejun

809 euro/persoana


Locatie Nume Stele
Palma de Mallorca

Serrano Palace

5*
Camera Masa Tarif
dubla garden view mic dejun

889 euro/persoana


Locatie Nume Stele
Palma de Mallorca

HM Ayron Park

5*
Camera Masa Tarif
dubla standard mic dejun

1..209 euro/persoana


Servicii Incluse

bilet avion Bucuresti - Mallorca si retur
cazare 7 nopti
masa specificata
transfer aeroport-hotel-aeroport
taxe aeroport
asistenta turistica
asigurarea medicala si storno


Orar de Zbor

Charter#

21 iunie Bucuresti – Palma 05:45 - 07:45

28 iunie Palma – Bucuresti 08:50 - 12:30


Servicii Neincluse

excursii optionale si intrarile la obiective;
cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel);
supliment Business Class: 150 €/pers. - OPTIONAL (include strict prealocare loc business si catering business in avion)


Informatii Utile

Cetățenii români nu au nevoie de viză pentru a călători în Spania.
Intrarea în Spania este permisă cu pașaportul sau cartea de identitate valabile.

Pentru verificarea condițiilor speciale de intrare și ședere, recomandăm consultarea informațiilor oficiale furnizate de Ministerul de Interne al Regatului Spaniei (http://www.interior.gob.es/).

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetățenilor români care intenționează să rămână pentru o perioadă îndelungată pe teritoriul acestui stat să se adreseze ambasadei sau oficiilor consulare ale României și să își anunțe prezența în regiune, comunicând coordonatele personale pentru a putea fi contactați în situații de urgență.

https://www.mae.ro/travel-conditions/3747#839


Info Destinatie

Ziua: 1 - 8

Vacanta Palma de Mallorca

Spania 2018

Palma de Mallorca este o destinatie de vacanta impresionanta cu numeroase obiective turistice si peisaje de vis pe care le veti descoperi si dumneavoastra in curand! Distractie placuta!

Mallorca, cea mai mare insula dintre Insulele Baleare este o destinatie turistica de top, atragand peste 6 milioane de turisti anual. Insula are aproximativ 100 km de la est la vest si 75 km de la Nord la Sud.

Vacanta Palma de Mallorca

Mallorca este insula cu cel mai mare contrast, in sud-vest aflandu-se orasele turistice foarte aglomerate, iar in partea de nord frumusetile naturii inca neatinse cu munti inalti si tarm stancos. Capitala insulei este Palma de Mallorca, una dintre capitalele mediteraneene exclusiviste.
In Mallorca se pot practica toate sporturile nautice sau subacvatice, ciclism, calarie, sporturi extreme, tenis, golf, plimbari cu barca.

Statiunile cele mai cunoscute ale insulei se afla pe superba plaja Playa de Palma, care se intinde pe sase kilometri, prin El Arenal si Can Pastilla, dar si pe partea cealalta a Golfului Palma: Magalluf, Palma Nova sau Santa Ponsa.

Bucurati-va de un sejur de exceptie si descoperiti destinatia aleasa vizitand cele mai cautate obiective turistice:

Catedrala din Palma – La Seu

Acest edificiu religios a fost construit foarte aproape de mare, în partea sudică a centrului vechi. Catedrala este unică şi impunătoare printre zidurile romane, care au apărat întregul oraş împotriva multe invazii de-a lungul timpurilor.

Arhitectura ei gotică, renascentista, baroca şi neoclasica cu influenţe europene nordice, nu ne poate spune cu exactitate numele arhitecţilor care au proiectat-o, însă după detaliile şi ornamentele existente putem aminti cu exactitate artişti precum Gaudi sau Barcelo.

Parcul Marii

Parcul Mării se află în faţa Catedralei La Seu şi al Palatului Almudaina, până în zidul oraşului şi reprezintă unul dintre principalele parcuri din Palma construite încă din 1984. Până în anii ’60 apa ajungea până la zidul oraşului.

Astăzi aceste grădini din faţa catedralei cât şi “lacul” frumos amenajat cu fântâna arteziană, băncuţele şi zonele verzi, au devenit principala atracţie din zonă.

Palatul Regal

reprezinta una din reşedinţele oficiale ale familiei regale spaniole, unde vara au loc ceremonii regale. A fost iniţial reşedinţa guvernatorilor musulmani, deşi edificiul este de origine romană. A fost construit în anul 1309, este decorat cu lucrări medievale şi poartă şi astăzi ca şi elemente de ornament, animalele fabuloase. În camera de zi, putem vedea tronul regal.

Castelul Bellver

este situat la 3 km de centrul Palmei şi la 112 m înălţime. Panorama de la castel îţi evidenţiază centrul oraşului, o parte din cartierele acestuia cât şi o mică parte a Insulei Mallorca, Marea Mediterană şi Portul din Palma.

A fost construit între anii 1300 şi 1310, într-un stil gotic, circular, cu 4 turnuri de apărare. Tot castelul este împrejmuit de un canal adânc şi larg pe unde odată era plin de apă şi peste care sunt amenajate poduri de trecere.

Băile Arabe

se găsesc şi astăzi în centrul Palmei. Aici se conservă cel mai bine arhitectura musulmană din Insulă. Se pot remarca resturi de şeminee şi construcţii de apă cu băi calde sau aburi.

Din păcate urme din sălile cu băi reci, nu au rămas. Sala cu cele 12 coloane este cel mai bine conservată şi aici se pot observa cel mai bine urmele invaziei arabe.

 


Data publicare: 13 iunie 2023