Sejur & Cruise Dominicana St Lucia Barbados Ianuarie 2024

Tarif de la

€2.589

Perioada

24 ianuarie - 05 februarie 2024

Solicita Oferta

Durata

11 Nopti

Disponibilitate

15 decembrie 2023 - 30 aprilie 2024

Valabilitate oferta

6 octombrie 2023

Ofertele noastre pentru Croaziere le puteti accesa aici.

Locatie Nume Stele
Rep. Dominicana / Marea Caraibilor

 Iberostar Domicana  & Costa Pacifica

5/5*
Camera Masa Tarif
dubla premium / cabina interioara all inclusive / pensiune completa

2.589 euro/persoana


Locatie Nume Stele
Rep. Dominicana / Marea Caraibilor

 Iberostar Domicana  & Costa Pacifica

5/5*
Camera Masa Tarif
dubla premium / cabina exterioara all inclusive / pensiune completa

2.749 euro/persoana


Locatie Nume Stele
Rep. Dominicana / Marea Caraibilor

 Iberostar Domicana  & Costa Pacifica

5/5*
Camera Masa Tarif
dubla premium / cabina exterioara balcon all inclusive / pensiune completa

2.879 euro/persoana


Servicii Incluse

bilet avion Bucuresti - Punta Cana si retur;
bagaj de mana 8 kg /persoana;
bagaj de cala 20 kg /persoana;
cazare 4 nopti hotel IBEROSTAR DOMICANA 5* camera premium & all inclusive (24 - 28 ianuarie 2024)!
cazare 7 nopti vas COSTA PACIFICA 5* in functie de cabina (ci/ce/ceb) & pensiune completa (28 ianuarie - 04 februarie 2024) !
transfer aeroport Punta Cana - hotel Punta Cana - port La Romana – aeroport Punta Cana;
taxe aeroport;
taxe portuare.


Orar de Zbor

24 ianuarie 2024 Bucuresti - Punta Cana 08:35 - 18:25

04 februarie 2024 Punta Cana - Bucuresti 16:55 - 14:40 +1zi


Servicii Neincluse

pachetele de bauturi pe vas #
pachet bauturi ALL INCLUSIVE = +240 euro/persoana!
pachet bauturi SUPER ALL INCLUSIVE = +420 euro/persoana!
tips pe vas 11 euro/adult/zi, 5,5 euro/persoana intre 4 si 14 ani/zi, gratuit pentru copii sub 4 ani (se plateste pe vas);
asigurare calatorie;
asigurare storno;
excursii optionale la tarm;
taxa de card turistic: Republica Dominicana - 10 dolari/persoana; se obtine pe aeroport.


Informatii Utile

GUADELOUPE & ST. MAARTEN & MARTINIQUE :

Cetatenii romani nu au nevoie de viza pentru a calatori in aceste tari.

REPUBLICA DOMINICANA:

Cetăţenii români, care doresc să călătorească în Republica Dominicană în scop turistic, pentru o periodă care nu depăşeşte 90 de zile, nu au nevoie de viză de intrare în această ţară, însă trebuie să deţină un card turistic.

Acesta se obţine de la consulatele Republicii Dominicane sau la punctele de trecere a frontierei, costă 10 dolari și este valabil 30 de zile. Pentru depășirea perioadei de 30 de zile, la ieșirea din Republica Dominicană, se va plăti o taxă aferentă numărului de zile ce depășesc perioada de valabilitate a cardului turistic. În acest caz vă recomandăm ca, înainte de părăsirea țării, să contactați Direcția Generală de Emigrări la telefon +1 (809) 508 2555 sau pe e-mail la info@migracion.gob.do, pentru calcularea taxei.

Pentru mai multe informații accesați www.migracion.gob.do .


Info Destinatie

|

Ziua: 1-8

Sejur & Cruise Dominicana St Lucia Barbados

Plecati de dimineata din Bucuresti cu o companie premium de aviatie si spre seara ajungeti in Punta Cana punctul terminus al calatoriei cu avionul.

Punta Cana este o regiune din Republica Dominicana,

Care se întinde pe 50 de kilometri de-a lungul coastei de est. Plajele de nisip alb si recifii de corali sunt caracteristice omniprezente în toate zonele din regiunea Punta Cana, care includ Cap Punta Cana, Cabez de Toro si desigur resortul în sine Punta Cana. Exista o buna selecție de oferte Punta Cana pe site-ul agenției de turism Oltextur, cu preturi începând de la 945 euro/persoana, sejur de 7 nopți cu servicii all inclusive. Găsim de asemenea o larga varietate de hoteluri in Punta Cana, cea mai mare parte dintre acestea oferind servicii all inclusive.

 

Punta Cana nu este propriu-zis un oras, dar cu toate acestea veti avea ocazia de a vedea aici casele unor mari celebritati.

Cazare la Hotel de 5* GRAND BAVARO PRINCESS *all inclusive

 


Ziua: 1
Croaziera #

La Romana, Republica Dominicana, Una din cele mai populare destinatii exotice de vacanta. Zile insorite pe tot parcursul anului, splendide plaje cu nisip alb, marginite de palmieri, atat pe malul Oceanului Atlantic cat si pe tarmul Marii Caraibelor, paduri tropicale, munti presarati de cascade spectaculoase, cele 35 terenuri de golf world class, o bucatarie exotica si o remarcabila varietate a arhitecturii si optiunilor de distractie, atrag numerosi turisti din intreaga lume.In atasament regasiti excursii optionale si pachetele de bauturi.


Ziua: 2
Croaziera #

Zi pe mare…bucurati-va de shopping, piscinele deasupra marii si spectacolele pline de culoare oferite in teatrul vasului Costa Pacifica.


Ziua: 3
Croaziera #

Ocho Rios, dacă faceți o croazieră Costa în Jamaica, veți ajunge în Ocho Rios. Ascultă reggae, bea rom și dansează pentru oprirea perfectă!

 


Ziua: 4
Croaziera #

Grand Turk, insule curate, ocean turcoaz, scufundări cu raze, golfuri tăcute și pustii. Croaziera noastră Costa acostează în portul Grand Turk.

 


Ziua: 5
Croaziera #

Amber Cove,  amber Cove este unul dintre cele mai autentice și nealterate locuri pe care le vizităm în Caraibe Costa Cruise.


Ziua: 6
Croaziera #

Samana, o peninsulă de dealuri ondulate, acoperită cu palmieri și plaje albe magice: descoperă partea ascunsă a insulei Santo Domingo, departe de aglomerație și stațiuni.

 


Ziua: 7
Croaziera #

 Catalina Island, pe Insula exista o plaja privata rezervata exclusiv pasagerilor Costa Cruise si accesibila doar cu barca cu vasle deoarece aici sunt interzise motoarele si zgomotul. Ce oaza!


Ziua: 7
Croaziera #

La Romana, Republica Dominicana. Un mod plăcut de a-ți petrece ziua în La Romana este cumpărăturile de lux și poate o frumoasă rundă de golf. Între confort și tradiții, La Romana este unul dintre acele locuri din lume care nu face niciodată vreme rea. Cu o temperatură constantă de 28 ° C și o plajă de nisip care promite plimbări de neuitat la apusul soarelui, lăsați-vă fermecați de această oprire înainte de croaziera dvs. să revină. Portul Roman, unde puteți merge la cumpărături în magazinele de lux înainte de a merge la golf la Casa de Campo, va rămâne o amintire plăcută. Mai ales după ce am vizitat celebrul amfiteatru din Altos de Chavon.

 

Spre seara va imbarcati in zborul spre Bucuresti, vacanta dvoastra se apropie de final.


Ofertele noastre pentru Croaziere le puteti accesa aici.

Data publicare: 30 septembrie 2023