Cruise Revelion 2024 Qatar Dubai & Abu Dhabi

Oferta nu mai este disponibila

Tarif de la

€2.249

Perioada

25 decembrie 2023 - 02 ianuarie 2024

Solicita Oferta

Durata

8 Nopti

Disponibilitate

25 decembrie 2023 - 02 ianuarie 2024

Valabilitate oferta

27 octombrie 2023

aici gasiti ofertele noastre de Croaziere le puteti accesa aici.      

Locatie Nume Stele
Golful Persic

Hotel 5* Doha & Vas Costa Toscana

5*
Camera Masa Tarif
camera dubla / cabina interioara pensiune completa/pensiune completa

2.249 euro/persoana


Locatie Nume Stele
Golful Persic

Hotel 5* Doha & Vas Costa Toscana

5*
Camera Masa Tarif
camera dubla / cabina exterioara pensiune completa/pensiune completa

2.419 euro/persoana


Locatie Nume Stele
Golful Persic

Hotel 5* Doha & Vas Costa Toscana

*
Camera Masa Tarif
camera dubla / cabina exterioara cu balcon pensiune completa/pensiune completa

2.529 euro/persoana


Servicii Incluse

- cazare 1 noapte in Doha la hotel 5*( 25- 26 decembrie )& pensiune completa;
* variante hotel 5* Doha # (Intercontinental Doha Beach 5*, Grand Hyatt Doha 5*, Marriot Marquis City Center Doha 5*),
- cazare pe vas 7 nopti ( 26 decembrie 2026 - 02 ianuarie 2024) & pensiune completa;
- un program bine planificat de activitati in zilele petrecute in largul marii si o mare varietate de oferte de divertisment seara;
- seara de gala cu o cina speciala;
- utilizarea echipamentelor de gimnastica si fitness;
- participarea la activitatile de la bordul navei de croaziera (piscine, jacuzzi);
- bilete de avion Bucuresti – Doha– Bucuresti, cu bagaj de cala inclus
- taxele portuare 150 euro/pers
- transfer aeroport – port – aeroport

*plecarea se poate face si din orasele: Cluj, Iasi si Timisoara. In acest caz tariful se va recalcula conform tarifelor companiei de aviatie.


Orar de Zbor

25 dec 2023 Bucuresti - Doha 00:00 - 00:00

02 ian 2023 Doha - Bucuresti 00:00 - 00:00


Servicii Neincluse

- servicii medicale la bord
- articolele puse la vanzare in magazinele de la bord
- supliment all inclusive 240 euro/persoana
- excursiile optionale la tarm
- accesul la centrul de infrumusetare si Spa (tratamente si servicii personalizate)
- internetul
- service Charge-ul 11 EUR/ persoana/ zi (obligatoriu)


Informatii Utile

DUBAI
Potrivit Acordului dintre Uniunea Europeană şi Emiratele Arabe Unite privind scutirea de vize de scurtă şedere, intrat în vigoare la data de 6 mai 2015, cetăţenii români nu au nevoie de viză de intrare în acest stat.

Prelungirea dreptului de ședere se obține de la Departamentele/Direcțiile Generale pentru Imigrări din capitala fiecărui emirat înainte de expirarea dreptului de ședere atribuit la intrarea pe teritoriul emiratez.

Nerespectarea dreptului de şedere acordat se penalizează cu amendă de 100 AED pentru fiecare zi de depăşire a dreptului de şedere.

Atenție: Cetățenii români, care doresc să călătorească în Emiratele Arabe Unite, sunt sfătuiți să evite utilizarea paşaportului temporar, întrucât poliţia de frontieră locală nu permite intrarea pe teritoriul acestei ţări a titularilor acestui tip de paşaport.

De asemenea, este obligatorie încheierea unei asigurări medicale, fie printr-o companie emirateză, fie printr-o companie din străinătate. Toate documentele de călătorie folosite de cetăţenii români pentru deplasarea în Emiratele Arabe Unite trebuie să aibă o valabilitate de minimum şase luni de la data intrării pe teritoriul EAU.

Adresa Ambasadei Emiratelor Arabe Unite este: Bucureşti, Aleea Modrogan nr. 4, sector 1, telefon: (0040-21) 231.76.76, fax: (0040-21) 231.55.88, e-mail: amb@uaeembassy.ro, .

Pentru informaţii suplimentare privind regimul călătoriilor în EAU, cetăţenii români sunt sfătuiţi să contacteze autorităţile emirateze:

 

OMAN

Cetăţenii români care doresc să călătorească în Oman au nevoie de viză de intrare, indiferent de scopul călătoriei şi de tipul paşaportului deţinut (paşaport simplu/simplu electronic/diplomatic/de serviciu).

Toate tipurile de documente de călătorie folosite de cetăţenii români pentru deplasarea în Oman trebuie să aibă o valabilitate de minim 6 luni.

Indiferent de tipul de viză solicitat, este obligatorie încheierea unei asigurări medicale, fie printr-o companie omaneză, fie printr-o companie din străinătate.

Pentru mai multe informaţii privind regimul de acordare al vizelor, cetăţenii români sunt sfătuiţi să contacteze autorităţile omaneze: Ministerul Afacerilor Externe al Sultanatului Oman.

Viza se poate obţine de la Ambasada Sultanatului Oman la Roma, Republica Italiană: Via della Camilluccia 625 – 00135 Roma, telefon: 00390636300545, 00390636300517, fax: 0039-063296802, e-mail: embassyoman@virgilio.it.

Viza de scurță ședere pentru posesorii de pașapoarte biometrice românești, pentru 14 zile, poate fi acordată la sosire pe Aeroportul Internațional Seeb. Taxa de viză este de 7 riali omanezi (aproximativ 15 euro). Pașaportul trebuie să aibă valabilitatea de minim șase luni de la intrarea în Oman.

Conditiile calatorie pentru tarile din itinerariu le gasiti aici :

Conditii calatorie EAU >> https://mae.ro/travel-conditions/3693#793

Conditii calatorie QATAR >> https://mae.ro/travel-conditions/3737#782

Conditii calatorie OMAN >>  https://mae.ro/travel-conditions/25188#779


Info Destinatie

|

Ziua: 1-2
Croaziera Qatar Dubai & Abu Dhabi
Cruise Revelion 2024 Qatar Dubai & Abu Dhabi
Doha, Qatar

Orasul Doha este un amalgam de arhitectura traditionala araba si moderna. Printre cele mai interesante obiective se numara Marea Moschee, cu numeroasele sale cupole, Moscheea Abu Bakir al-Siddiq si Satul traditional localizat pe cornisa in Parcul Al Rumelia, unde turistii pot cumpara tesaturi, perle si pot admira o barca traditionala (dhow in limba araba). Tot aici, ocazional, se tin festivaluri si diverse activitati.

Va  bucurati de o noapte de cazare in Doha și puteti alege între trei hoteluri de 5* in regim pensiune completa, cu acces la plajă.

Nu trebuie ratat:

Muttrah Souq

Palatul Sultanului

Muzeul Bayt al Zubair


Ziua: 2
Zi pe mare…

Timp de relaxare, odihna sau pentru a va putea bucura de oricare dintre serviciile puse la dispozitie pe vasul de croaziera..

 


Ziua: 3
Muscat,Oman

Muscat este capitala statului Oman si este situat pe coasta tarii, pe Marea Arabiei. Orasul este dominat de peisajul muntilor Hajar si se afla in apropierea Stramtorii Ormuz. Economia este dominata de comert si petrol, iar in ultimul timp a cunoscut o dezvoltare economica si a infrastructurii rapide.

Experimentati savoarea locala prin limonada cu menta si cotletele de berbecut ! E de incercat si supa de carne, picanta, care se bea direct din bol, fierbinte.Faceti o plimbare pe Cornisa, in Mutrah, vizitati Palatul Sultanului, Marea Moschee si faceti o plimbare cu barca pana la delfini.


Ziua: 4
Dubai, EAU

Faceti cunostinta cu cele mai inalte cladiri si admirati spectaculoasele fantani arteziene! Jumeirah, cea mai fotografiata moschee din Dubai va familiarizeaza cu traditiile si religia din Emirate iar iubitorii de shopping se pot aventura in cel mai mare mall deplasandu-se in interior cu masinile electrice si taxiurile rosii puse la dispozitie.


Ziua: 5
Dubai, EAU

Dubai este cel mai populat oras din Emiratele Arabe Unite, avand 2.788.929 de locuitori. Este situat pe coasta sud-estica a Golfului Persic si este unul dintre cele 7 emirate care alcatuiesc statul. Dupa 1969 Dubai a devenit o adevarata putere datorita zacamintelor de petrol descoperite. Stilul de viata vestic au transformat orasul intr-o destinatie de vacanta de lux care combina foarte bine modernul cu traditionalul. Dubai este un oras al superlativelor, un oras vizitat anual de peste 10 milioane de turisti din toata lumea


Ziua: 6
Dubai, EAU

Supranumit “singurul hotel din lume de 7 stele” , are o inaltime de 321m, fiind pe  locul 4 in lume in topul celor mai inalte hoteluri.

Construit sub forma unei vele de corabie, cu un atrium de 180 m, cu un royal suite pe locul 12 mondial in categoria celor mai scumpe apartamente hoteliere din lume, cu 2 restaurante magnifice, unul panoramic situat la 200 m inaltime si unul subacvatic care ofera uimitoare privelisti marine, este fara indoiala, principalul simbol turistic din Dubai.

Burj Kalifa

Cea mai inalta cladire din lume, masurand 829 m ! Deschis oficial la inceputul anului 2010, este constructia cu cele mai multe etaje din lume -163 , cu o platforma panoramica situata la 452 m inaltime, cu restaurantul aflat la cea mai mare inaltime – 442m, si cu cele mai spectaculoase fantani arteziene din lume! In interiorul cladirii se afla si primul hotel Armani din lume, cu peste 300 de camere decorate de catre renumitul designer Italian.

Muzeul Dubai

Principalul muzeu din Dubai, situat in fortul Al Fahidi, cea mai veche cladire existenta, construita in 1787.

Construit in forma patrata, cu turnuri de aparare in 3 din colturile patratului, muzeul  va prezinta traditionalul mod de viata al beduinilor, cu colectii vechi de arme si munitii, vechi locuinte de vara numite arish, corabii traditionale – dhow, replici ale magazinelor mestesugaresti, ale celor de comert, etc.


Ziua: 7

Abu Dhabi (EAU)

Abu Dhabi este capitala Emiratelor Arabe Unite. Are deschidere la Golful Persic (Arabiei) si se afla pe o insula care are forma literei T. Abu Dhabi este o combinatie de influente internationale, insa, in acelasi timp, este dedicat intru totul culturii locale.

Nu trebuie ratat:

Marea Moschee

Ferrari World

Luvru Abu Dhabi


Ziua: 8

Doha, Qatar

Orasul Doha este un amalgam de arhitectura traditionala araba si moderna. Printre cele mai interesante obiective se numara Marea Moschee, cu numeroasele sale cupole, Moscheea Abu Bakir al-Siddiq si Satul traditional localizat pe cornisa in Parcul Al Rumelia, unde turistii pot cumpara tesaturi, perle si pot admira o barca traditionala (dhow in limba araba). Tot aici, ocazional, se tin festivaluri si diverse activitati.

Calatoria dumneavoastra s- a incheiat, va pregatiti pentru plecarea catre casa!


aici gasiti ofertele noastre de Croaziere le puteti accesa aici.

  

 

Data publicare: 22 octombrie 2023