Croaziera Martie Mediterana Vest

Tarif de la

€799

Perioada

19 - 26 martie 2020

Solicita Oferta

Durata

7 Nopti

Disponibilitate

12 martie - 30 septembrie 2020

Valabilitate oferta

28 februarie 2020

Ofertele noastre pentru Croaziere le puteti accesa aici.  

Locatie Nume Stele
Mediterana de Vest

COSTA SMERALDA

# Pret promo!

5*
Camera Masa Tarif
cabina interioara pensiune completa

799 euro/persoana


Locatie Nume Stele
Mediterana de Vest

COSTA SMERALDA

# Pret promo!

5*
Camera Masa Tarif
cabina exterioara pensiune completa

859 euro/persoana


Locatie Nume Stele
Mediterana de Vest

COSTA SMERALDA

# Pret promo!

5*
Camera Masa Tarif
cabina exterioara cu balcon pensiune completa

859 euro/persoana


Servicii Incluse

Cazare 7 nopti la bordul navei de croaziera in functie de tipul de cabina ales;
Masa pensiune completa;
Program zilnic cu evenimentele la bord si un sumar al stirilor principale;
Bilet de avion;
Bagaj de mana (10 kg) si bagaj de cala (23 kg);
Transfer privat aeroport – port - aeroport;
Taxe portuare si de aeroport.


Orar de Zbor

19 martie 2020 Bucuresti – Roma 10:15 – 11:25

26 martie 2020 Roma – Bucuresti 12:10 – 15:25


Servicii Neincluse

Minibarul din cabina;
Bauturile alcoolice si non alcoolice servite pe nava;
Apelurile telefonice, faxurile trimise/primate, acces Internet;
Utilizarea servciilor personale, precum:
Spa, tratamente de frumusete;
Filme la cerere (platite pe vizualizare);
Centru medical etc.
Jocurile video, casino, karaoke CWonders;
Club Restaurant (Restaurant servit de Chef cu meniuri unice);
Serviciile de spalatorie.
Excursiile pe tarm;
Service charge: 10 euro/ pers./zi;


Informatii Utile

IMPORTANT: “Rezervarea” si “Accesul” pe vasele Costa Cruise se face doar in baza PASAPORTULUI!

Info Destinatie

| |

Ziua: 1

Croaziera Mediterana de Vest

Civitavecchia, plecare 19:00

Civitavecchia, fost port etruscan, este portul maritim pentru Roma. Și ce-i cu asta? Totul aici reflectă puterea glorioasă a unui popor care a condus lumea. Situat în golf, protejat la nord de Mignone și la sud de Marangone, portul Civitavecchia a fost construit pe coasta Tirreniei în epoca etruscă și păstrează încă urme ale acestei istorii. În special, fortul Michelangelo și orașul vechi cu zidurile din secolul al IX-lea atestă splendoarea unui trecut medieval.

Trebuie să profităm de această oprire pentru a vizita Roma, capitala grandioasă cu monumentele sale de renume mondial: Forumul, Colosseumul, Panteonul, coloana lui Traian, Bazilica Sf. Petru, Muzeele Vaticanului, Capela Sixtină, Fântâna Trevi, Piazza Navona, Piazza Venezia, pașii spanioli și multe altele.

Nu trebuie ratat:

• Catedrala maiestuoasă a Sf. Francisc din Assisi

• Fort Michelangelo

• Rocca, o cetate de nepătruns


Ziua: 2
La Spezia, sosire 08:30 | plecare 20:30

Micul port La Spezia din Liguria este locul pentru a descoperi secretele Cinque Terre sau pentru a ajunge la Portovenere vizavi de insula Palmaria. La Spezia este un oraș-port situat între Genova și Pisa. Este situat la sud de Liguria, pe o coastă muntoasă în partea de jos a Golfului Poeților. Portul La Spezia este foarte faimos pentru arsenalul său militar.

O oprire la La Spezia vă va permite să vizitați mai multe muzee, inclusiv Amedeo Lia din interiorul mănăstirii San Francesco di Paola. Profitați de această oprire pentru a vizita Parcul Național Cinque Terre și frumosul sat Monterosso și Portovenere, „perla Golfului Poeților”, de unde puteți ajunge pe Insula Palmaria.

Nu trebuie ratat:

• Golful Poeților

• Zona magnifică Cinque Terre

• Parcul natural regional Portovenere


Ziua: 3
Savona, sosire 07:00 | plecare 18:00

Deasupra portului Savona, cetatea Priamar salută fiecare plecare și sosire a navelor Costa care navighează în Mediterana. Genova și acvariul său sunt în apropiere. Portul Savona este unul dintre cele mai frumoase din Riviera Italiei. Clima minunată, veri care nu sunt niciodată ierni calde, blânde și frumusețea excepțională a mării din apropierea orașului fac din Savona o bază excelentă pentru a explora Liguria.

Savona este remarcabilă pentru Cetatea Priamar, care a dominat orașul încă din secolul al XVI-lea, precum și pentru centrul său istoric unde puteți vizita Catedrala Savona. O oprire în Savona poate fi, de asemenea, o oportunitate de a vizita orașul din apropiere Genova și străzile sale înguste, pitorești, cunoscute sub numele de „caruggi”.

Nu trebuie ratat:

• Cetatea Priamar.

• Catedrala Savona

• Via Paleocapa


Ziua: 4
Marseilles: sosire 08:30 | plecare 17:00

Un lucru plăcut de făcut este să te așezi pur și simplu la una dintre cafenelele cu vedere la portul Marsilia și, sorbind un Pastis, să observi peisajul și oamenii care îl locuiesc. Numit și „Orașul Porpoise”, Marsilia este cel mai însorit oraș al Franței, fermecător cu pescărușii în care poți înota, istoria și cultura sa și restaurantele cu bucătărie cosmopolită. Nu poți pleca fără să fi vizitat prima oară pe „Cours Julien”, strada pentru cumpărături.

Portul Marsilia este poate o destinație turistică tipică, dar merită vizitat pentru feribotul care pleacă de la Primărie și biserica veche, care a înlocuit o clădire templieră.

Nu trebuie ratat:

• Aix-en-Provence

• Avignon, orașul papilor

• Descoperirea Marsiliei cu bicicleta


Ziua: 5
Barcelona, sosire 08:00 | plecare 19:00

Viața de noapte din Barcelona. Printre „ramble” descoperim mâncare grozavă și râuri de bere, dar suntem întotdeauna sub ochiul atent al Gaudi, care a capturat și exprimat sufletul acestui loc. Orașul găzduiește un muzeu inovator de artă contemporană, Catedrala Sagrada Familia și Camp Nou. De asemenea, după aceste destinații populare, puteți descoperi cultura catalană. În timpul opririi noastre la Barcelona, ​​fă o plimbare pe La Rambla înainte de a vizita Muzeul Picasso. În oraș puteți vedea arhitectură memorabilă peste tot.

Înainte de a pleca, faceți o vizită în cartierul din portul Barcelona. Complet renovat pentru Jocurile Olimpice din 1992, a devenit un loc punctat de baruri, cluburi și restaurante.

Nu trebuie ratat:

• Plimbare cu elicopterul

• Capodoperele lui Gaudí

• Tur turistic al Barcelonei și stadionului Camp Nou


Ziua: 6
Palma de Mallorca: sosire 08:00 | plecare 18:00

În Spania există un singur loc care face vacanțe, timp liber, cumpărături și cultură: Palma de Mallorca, unde ne oprim pe croaziera noastră Costa. La sosirea în Palma de Mallorca, vă puteți concentra asupra diferitelor activități ale insulei: cumpărături, clădiri medievale, plimbări pe plajă sau alpinism.

Mergeți în centru pentru a vă plimba în portul Palma de Mallorca, în timp ce iubitorii de arhitectură vor ști că multe clădiri istorice din oraș au o curte impresionantă în interior, precum Muzeul de Artă Contemporană. Obțineți câteva „ensaïmadas” pentru a mânca pe drumul spre catedrală sau pe una dintre plajele insulei. Nu uitați să vizitați „Paseo del Borne” pentru a face cumpărături.

Nu trebuie ratat:

• Peșterile lui Drach

• Valldemosa și fosta reședință Son Marroig

• Descoperirea Palma cu bicicleta


Ziua: 7
Zi pe mare.

Bucurati-va de soare si toate facilitatile unui vas de lux.


Ziua: 8
Civitavecchia, sosire 08:00

Civitavecchia, fost port etruscan, este portul maritim pentru Roma. Și ce-i cu asta? Totul aici reflectă puterea glorioasă a unui popor care a condus lumea. Situat în golf, protejat la nord de Mignone și la sud de Marangone, portul Civitavecchia a fost construit pe coasta Tirreniei în epoca etruscă și păstrează încă urme ale acestei istorii.

În special, fortul Michelangelo și orașul vechi cu zidurile din secolul al IX-lea mărturisesc splendoarea unui trecut medieval. Trebuie să profităm de această oprire pentru a vizita Roma, capitala grandioasă cu monumentele sale de renume mondial: Forumul, Colosseumul, Panteonul, coloana lui Traian, Bazilica Sf. Petru, Muzeele Vaticanului, Capela Sixtină, Fântâna Trevi, Piazza Navona, Piazza Venezia, pașii spanioli și multe altele.

Nu trebuie ratat:

• Catedrala maiestuoasă a Sf. Francisc din Assisi

• Fort Michelangelo

• Rocca, o cetate de nepătruns


Ofertele noastre pentru Croaziere le puteti accesa aici. 

Booking.com

Data publicare: 22 februarie 2020

Oferta Anterioara
Paste Aprilie Creta
Urmatoare Oferta
Vacanta Septembrie Zakynthos