Croaziera Noiembrie Maldive, Sri Lanka & India

Tarif de la

€1.159

Perioada

15 - 23 noiembrie 2019

Solicita Oferta

Durata

8 Nopti

Disponibilitate

15 noiembrie 2019 - 15 martie 2020

Valabilitate oferta

18 octombrie 2019

Ofertele noastre le puteti accesa aici.    

Locatie Nume Stele
Maldive, Sri Lanka, India

COSTA VICTORIA

4+*
Camera Masa Tarif
cabina interioara full board

1.159 euro/persoana


Locatie Nume Stele
Maldive, Sri Lanka, India

COSTA VICTORIA

4+*
Camera Masa Tarif
cabina exterioara full board

1.229 euro/persoana


Servicii Incluse

Bilete de avion Bucuresti - Maldive si Mumbai - Bucuresti;
Cazare pe vas 7 nopti & masa full board - VAS COSTA VICTORIA ( 16-23 noiembrie 2019);
Cazare Bombay 1 noapte & mic dejun- hotel VIVANTA by TAJ 5* (23-24 noiembrie 2019)
Taxe portuare;
Taxe de aeroport;
Bagaj de mana;
Bagaj cala 25 kg/persoana;
Transfer aeroport - port Male, port Bombay - hotel - aeroport Bombay;
Asigurare calatorie.


Orar de Zbor

15 noiembrie Bucuresti - Male 22:55 – 14:55 +1zi

24 noiembrie Bombay - Bucuresti 22:00 – 13:20 +1zi


Servicii Neincluse

asigurare storno;
excursii optionale;
pachetele de bauturi (Pranzo&cena = 120 euro/persoana // Brindiamo = 185 euro/persoana);
tips-uri pe vas;
viza pentru India si Sri Lanka(se obtine on line & plata cu card);
supliment camera premium.


Informatii Utile

ACTE NECESARE:

MALDIVE

Recomandăm tuturor cetăţenilor români să se asigure înainte de plecarea în afara graniţelor ca documentele de călătorie (paşaport sau Carte de Identitate) sa fie valabile cel puţin şase luni de la data intrării în ţara de destinaţie!

Pentru Maldive este necesara viza. Aceasta se acorda la punctul de trecere frontiera, pentru maximum 30 de zile.

SRI LANKA

Cetăţenii români au nevoie de viză pentru a intra în Sri Lanka, iar pașaportul trebuie să fie valabil cel puțin 6 luni, la data intrării în această țară. Din punctul de vedere al autorităților srilankeze, pașapoartele românești temporare au același regim ca și cele ordinare. Vizele de intrare în Sri Lanka se pot obține de la misiunile diplomatice ale statului Sri Lanka din străinătate, la sosire în porturile și aeroporturile internaționale ale țării precum și on-line.

INDIA

Cetăţenii români au nevoie de viză de intrare în India. Mai multe informaţii despre obţinerea vizele de intrare şi informaţii despre condiţiile în care se acordă acestea se pot obţine de la Secţia Consulară a Ambasadei Indiei din Bucureşti


Info Destinatie

| |

Ziua: 1

Croaziera Maldive

Croaziera Maldive, Sri Lanka & India 

Va imbarcati de pe aeroportul Otopeni – Bucuresti via Male (Maldive). Dupa o calatorie de aproximativ 12 ore ajungeti la destinatie – insulele Maldive!


Ziua: 2-3
Male, Maldive
Plecare ziua 3 ora 20:00

Sunteti transferati de la aeroport spre port si de acolo va imbarcati. Vasul mai ramane 2 nopti in portul Male prilej cu care puteti sa va bucurati de o excursie cu submarinul sau de o vizita la un resort insule exclusivist.

In seara celei de-a treia zile la miezul noptii vasul pleaca spre Sri Lanka.

Arhipelagul Maldive

este format dintr-un total de 26 de atoli, reprezentand o colectie de insule formate din corali situate in Oceanul Indian. Este un adevarat rai pentru cei care iubesc scuba diving-ul si sporturile acvatice.

Daca va plac plajele cu nisip alb rezervatiile recifurilor de corali, scuba diving-ul in apele albastre, atunci Maldive este locul potrivit pentru dumneavoastra.

Maldive

este un paradis pentru iubitorii de aventuri si de sport. Puteti practica Jet-ski nautic, windsurfing, surfing, snorkeling, navigare, parasailing sau sa va bucurati pe plaja de un meci de volei sau baschet.

Puteti vizita Muzeul National sau sa va  plimbati in Parcul Sultanului situat in apropiere de muzeu.

Puteti vizita  Miski Hukuru,
Cea mai veche moschee din Maldive. Pentru cumparaturi va recomandam sa mergeti  la Bazarul Singapore, ce are o colectie de magazine care vand atat produse locale cat si obiecte importate!

Ziua: 4
Croaziera Maldive

Calatorie pe mare. Timp de relaxare, odihna sau pentru a va putea bucura de oricare dintre serviciile puse la dispozitie pe vasul de croaziera..


Ziua: 5
Colombo, Sri Lanka

Sosire ora 07:00, Plecare  ziua ora 17:30

O insula cu peisaje luxuriante, temple istorice si cetati vechi, inconjurate de miresmele gradinilor de condimente si de aromele mirodeniilor.

O excursie culturala si spirituala, care incepe cu vizita locurilor emblematice din Sri Lanka si continua cu o experienta pentru trup si suflet. Sigiriya este situata in zona din Sri Lanka cu cea mai mare concentratie de situri arheologice care fac parte din patrimoniul mondial UNESCO, zona care include si Polonnaruwa si Kandy.

Templul Dintelui din Kandy

reprezinta una dintre cele mai importante relicve a budistilor, adapostind unul din caninii lui Buddha.

 

Ziua: 6
Croaziera Maldive
Calatorie pe mare. Timp de relaxare, odihna sau pentru a va putea bucura de oricare dintre serviciile puse la dispozitie pe vasul de croaziera..

Ziua: 7
Mormugao, India

Sosire ora 08:00, Plecare ora 17:00:

India

este o tara cu un trecut inimaginabil de bogat, caracterizata in prezent printr-o mare varietate culturala si geografica. O tara care fascineaza prin contraste neasteptate intre saracie si frumusete.

Aceasta calatorie incepe cu vizita vestigiilor Imperiului Mogul de odinioara, monumente de o frumusete nemuritoare si se termina pe plajele dogorite de soare ale Oceanului Indian!


Ziua: 8-9
Bombay/Mumbay, India

Sosire ora 08:00:

In Mumbai se afla mai multe temple superbe, specifice religiei predominante in India. Avand o lunga linie de coasta, Mumbai are si o frumoasa promenada şi chiar şi plaje spectaculoase.

Dincolo de cartierele moderne, in care predomina zgarie-norii se afla si studiourile Bollywood, celebre deja in intreaga lume. Poarta Indiei a fost construită in anul 1911 pentru a celebra vizita monarhului britanic George al V-lea si este unul dintre simbolurile orasului.

Croaziera Maldive

In dimineata ultimei zile va imbarcati din aeroport Bombay cu destinatia finala Otopeni – Bucuresti, iar la pranz va intoarceti acasa. Calatoria d-voastra a luat sfarsit!


Ofertele noastre le puteti accesa aici.

  

Booking.com

Data publicare: 10 octombrie 2019

Centrul de preferințe pentru confidențialitate