Croaziera Februarie Dubai, Oman & Qatar

Tarif de la

€769

Perioada

28 februarie - 7martie 2020

Solicita Oferta

Durata

7 Nopti

Disponibilitate

28 februarie - 31 martie 2020

Valabilitate oferta

26 februarie 2020

Ofertele noastre de Croaziere le puteti accesa aici.      

Locatie Nume Stele
Golful Persic

Vas Costa Diadema

5*
Camera Masa Tarif
cabina interioara pensiune completa

769 euro/persoana


Locatie Nume Stele
Golful Persic

Vas Costa Diadema

5*
Camera Masa Tarif
cabina exterioara pensiune completa

939 euro/persoana


Locatie Nume Stele
Golful Persic

Vas Costa Diadema

5*
Camera Masa Tarif
cabina exterioara cu balcon pensiune completa

1.099 euro/persoana


Servicii Incluse

Bilet de avion Bucuresti* - Dubai si retur;
Bagaj de mana & bagaj de cala 20kg/persoana;
Cazare 7 nopti pe vasul Costa Cruise Diadema (25 ianuarie - 1 februarie 2020) & pensiune completa;
Transfer privat aeroport Dubai - port Dubai - aeroport Dubai;
Taxe aeroport;
Taxe portuare.

*plecarea se poate face si din orasele: Cluj, Iasi si Timisoara. In acest caz tariful se va recalcula conform tarifelor companiei de aviatie.


Orar de Zbor

28 februarie 2020 Bucuresti - Dubai 23:30 - 06:20 +1zi

07 martie 2020 Dubai - Bucuresti 18:30 - 22:00


Servicii Neincluse

asigurare storno si calatorie;
tips pe vas 10 euro/adult/zi, 5 euro/persoana peste 4 ani/zi, gratuit pentru copii sub 4 ani (se plateste pe vas);
excursii optionale;
pachetele de bauturi de la 100 euro/persoana/sejur;
taxa de viza Oman - 40 euro/persoana; se obtine la punctele de trecere a frontierei (in port).


Informatii Utile

DUBAI
Potrivit Acordului dintre Uniunea Europeană şi Emiratele Arabe Unite privind scutirea de vize de scurtă şedere, intrat în vigoare la data de 6 mai 2015, cetăţenii români nu au nevoie de viză de intrare în acest stat.

Prelungirea dreptului de ședere se obține de la Departamentele/Direcțiile Generale pentru Imigrări din capitala fiecărui emirat înainte de expirarea dreptului de ședere atribuit la intrarea pe teritoriul emiratez.

Nerespectarea dreptului de şedere acordat se penalizează cu amendă de 100 AED pentru fiecare zi de depăşire a dreptului de şedere.

Atenție: Cetățenii români, care doresc să călătorească în Emiratele Arabe Unite, sunt sfătuiți să evite utilizarea paşaportului temporar, întrucât poliţia de frontieră locală nu permite intrarea pe teritoriul acestei ţări a titularilor acestui tip de paşaport.

De asemenea, este obligatorie încheierea unei asigurări medicale, fie printr-o companie emirateză, fie printr-o companie din străinătate. Toate documentele de călătorie folosite de cetăţenii români pentru deplasarea în Emiratele Arabe Unite trebuie să aibă o valabilitate de minimum şase luni de la data intrării pe teritoriul EAU.

Adresa Ambasadei Emiratelor Arabe Unite este: Bucureşti, Aleea Modrogan nr. 4, sector 1, telefon: (0040-21) 231.76.76, fax: (0040-21) 231.55.88, e-mail: amb@uaeembassy.ro, .

Pentru informaţii suplimentare privind regimul călătoriilor în EAU, cetăţenii români sunt sfătuiţi să contacteze autorităţile emirateze:

 

OMAN

Cetăţenii români care doresc să călătorească în Oman au nevoie de viză de intrare, indiferent de scopul călătoriei şi de tipul paşaportului deţinut (paşaport simplu/simplu electronic/diplomatic/de serviciu).

Toate tipurile de documente de călătorie folosite de cetăţenii români pentru deplasarea în Oman trebuie să aibă o valabilitate de minim 6 luni.

Indiferent de tipul de viză solicitat, este obligatorie încheierea unei asigurări medicale, fie printr-o companie omaneză, fie printr-o companie din străinătate.

Pentru mai multe informaţii privind regimul de acordare al vizelor, cetăţenii români sunt sfătuiţi să contacteze autorităţile omaneze: Ministerul Afacerilor Externe al Sultanatului Oman.

Viza se poate obţine de la Ambasada Sultanatului Oman la Roma, Republica Italiană: Via della Camilluccia 625 – 00135 Roma, telefon: 00390636300545, 00390636300517, fax: 0039-063296802, e-mail: embassyoman@virgilio.it.

Viza de scurță ședere pentru posesorii de pașapoarte biometrice românești, pentru 14 zile, poate fi acordată la sosire pe Aeroportul Internațional Seeb. Taxa de viză este de 7 riali omanezi (aproximativ 15 euro). Pașaportul trebuie să aibă valabilitatea de minim șase luni de la intrarea în Oman.

 

 


Info Destinatie

| |

Ziua: 1

Croaziera Dubai, Oman si Qatar 2019

Golful Persic

Va pregatiti de drumul spre Dubai, orasul de imbarcare. Dupa un zbor de 5 ore ajungeti la destinatie. Veti fi transferati in portul Dubai.


Ziua: 2
DUBAI, EMIRATELE ARABE UNITE,

Plecare ora 14:00:

Supranumit si ‘Ibiza celor bogati’, Dubai  isi propune ca atractiile sale sa fie cele mai stralucitoare, oferind cele mai inalte cladiri din lume, cele mai costisitoare curse de cai, cel mai mare Festival de Shopping si cele mai mari locuri de distractii! Veti pasii pe un vas de 5*, Costa Diadema va fi o gazda perfecta cu siguranta.


Ziua: 3
MUSCAT, OMAN

Sosire ora 09:00, Plecare ora 22:00:

Experimentati savoarea locala prin limonada cu menta si cotletele de berbecut ! E de incercat si supa de carne, picanta, care se bea direct din bol, fierbinte.Faceti o plimbare pe Cornisa, in Mutrah, vizitati Palatul Sultanului, Marea Moschee si faceti o plimbare cu barca pana la delfini.


Ziua: 4
Zi pe mare…

 


Ziua: 5
DOHA

Sosire ora 09:00, Plecare ora 20:00

 

 


Ziua: 6 - 7
ABU DHABI

Sosire ora 11:00, Plecare ora 23:59 +1zi

Cutreierati dunele de nisip calare pe o camila sau faceti scufundari in apele pline de corali, delectati-va din restaurantele luxoase sau faceti shopping in cele mai mari mall-uri din lume!

Nu ratati Lumea Ferrari – In Abu Dhabi, va invitam sa descoperiti primul parc tematic Ferrari din lume, totodata cel mai mare mare parc indoor din lume, cu un acoperis construit dupa profilul unui Ferrari GT, un logo Ferrari de 65m- cel mai mare logo Ferrari si un perimetru al acoperisului de 2200m. Este locul in care pe langa diverstisment si adrenalina, aveti sansa de a afla povestile legendare ale lui Ferrari !

 


Ziua: 8
DUBAI, EMIRATELE ARABE UNITE

Sosire ora 08:00

Croaziera Dubai

Faceti cunostinta cu cele mai inalte cladiri si admirati spectaculoasele fantani arteziene! Jumeirah, cea mai fotografiata moschee din Dubai va familiarizeaza cu traditiile si religia din Emirate iar iubitorii de shopping se pot aventura in cel mai mare mall deplasandu-se in interior cu masinile electrice si taxiurile rosii puse la dispozitie.

Daca ajungeti in Dubai, nu trebuie sa ratati:

Burj al Arab

Supranumit “singurul hotel din lume de 7 stele” , are o inaltime de 321m, fiind pe  locul 4 in lume in topul celor mai inalte hoteluri.

Construit sub forma unei vele de corabie, cu un atrium de 180 m, cu un royal suite pe locul 12 mondial in categoria celor mai scumpe apartamente hoteliere din lume, cu 2 restaurante magnifice, unul panoramic situat la 200 m inaltime si unul subacvatic care ofera uimitoare privelisti marine, este fara indoiala, principalul simbol turistic din Dubai.

Burj Kalifa

Cea mai inalta cladire din lume, masurand 829 m ! Deschis oficial la inceputul anului 2010, este constructia cu cele mai multe etaje din lume -163 , cu o platforma panoramica situata la 452 m inaltime, cu restaurantul aflat la cea mai mare inaltime – 442m, si cu cele mai spectaculoase fantani arteziene din lume! In interiorul cladirii se afla si primul hotel Armani din lume, cu peste 300 de camere decorate de catre renumitul designer Italian.

Muzeul Dubai

Principalul muzeu din Dubai, situat in fortul Al Fahidi, cea mai veche cladire existenta, construita in 1787.

Construit in forma patrata, cu turnuri de aparare in 3 din colturile patratului, muzeul  va prezinta traditionalul mod de viata al beduinilor, cu colectii vechi de arme si munitii, vechi locuinte de vara numite arish, corabii traditionale – dhow, replici ale magazinelor mestesugaresti, ale celor de comert, etc.

Moscheea Jumeirah

Moschee construita in stil islamic si care poate fi vizitata in grupuri organizate si de cei nemusulmani.  Reda o idee generala despre Islam, este totodata cea mai fotografiata moschee din tot Dubaiul.

Complexul Atlantis

Un resort magnific situat pe Palm Jumeirah, contine 2 turnuri simetrice – Royal Towers, legate intre ele cu un maiestuos pod – Royal Bridge Suite, cu un total de 1539 camere, toate cu balcoane private si vederi asupra “The Palm” si a golfului Persic.

Dispune de parc acvatic de distractii,  un acvariu “ the lost Chambers“ care reproduce legendele orasului pierdut Atlantida,  un super-centru de conferinte, Dolphin Bay -un centru de educare si conservare al delfinilor- locul unde puteti interactiona cu ei, un centru de scufundari, o plaja privata, peste 20 de restaurante, etc.

Calatoria s-a incheiat! Speram ca aventura dumneavoastra v-a lasat placut impresionati si ca veti repeta experienta la bordul vasului Costa Cruise!


Ofertele noastre de Croaziere le puteti accesa aici.

  

 

Data publicare: 22 februarie 2020

Oferta Anterioara
Revelion 2019 Mauritius
Urmatoare Oferta
Croaziera Mai Fiordurile Norvegiei