Circuit Iunie Toscana & Florenta

Tarif de la

€709

Perioada

22 - 29 iunie 2022

Solicita Oferta

Durata

7 Nopti

Disponibilitate

1 iunie - 2 noiembrie 2022

Valabilitate oferta

17 mai 2022

Ofertele noastre pentru Circuite cu ghid le puteti accesa aici.

Locatie Nume Stele
Montecatini Terme

Hotel Posta Chianciano Terme

sau similar

4*
Camera Masa Tarif
dubla standard demipensiune

709 euro/persoana


Servicii Incluse

Zbor dus-întors București-Rom/Bologna cu bagaj de cală și de mână
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Ghid vorbitor de limba română
Cazare 7 nopți la hotel de 4*:
Mic dejun in fiecare dimineață tip bufet & cina in fiecare seara
Circuit cu autocar modern conform program
Orvieto – Montepulciano – Val Dorcia – Pienza – Bagno Vignoni
Taxe de aeroport


Orar de Zbor

Zbor direct

1 iunie Bucuresti - Roma/Bologna

8 iunie Roma/Bologna - Bucuresti


Servicii Neincluse

Pachet 3 excursii optionale (zilele 4, 5 si 7): 169 euro/pers
Pachet COMBO (demipensiune + excursii opționale): 239 euro/pers
Suprataxă pentru camera single aprilie-mai și octombrie-noiembrie: 149 euro/pers.
Suprataxă pentru camera single iunie-iulie și august-septembrie: 189 euro/pers
Asistenţă medicală şi bagaje si storno pandemie 1-69 ani: 20 euro/pers
Asistenţă medicală şi bagaje si storno pandemie 70-99 ani: 25 euro/pers


Informatii Utile

AVANS 150 euro/persoana, la inscriere;
– Plata finala cu 8 saptamani inainte de inceperea excursiei;

Localitati turistice noi in programul nostru :

Volterra, Monteriggione, Castelina in Chianti

 


Info Destinatie

Ziua: 1

Zbor spre Roma/Bologna. Vizită la Orvieto (inclus)

După ce aterizați la Roma/Bologna, vă veți îndrepta către Orvieto – un oraș antic frumos, cunoscut pentru catedrala sa unică. În acest oraș fermecător, plin de istorie interesantă, restaurante îngrijite și natură frumoasă, există o atmosferă italiană specifică. Transfer la un hotel confortabil de 4* situat în inima Toscanei.


Ziua: 2

Montepulciano (inclus)

Mic dejun. Mergeți la Montepulciano – unul dintre cele mai înalte orașe toscane. În spatele zidurilor cetății veți găsi o bogăție incredibilă de biserici și de palate renascentiste. Cele două porți ale orașului, piața și biserica San Biaggio vă vor încânta. Vinul roșu tradițional poartă numele nobil: Vino Nobile di Montepulciano. Întoarcere la hotel.


Ziua: 3

Timp liber sau excursie opțională la Perugia si Assisi (se achită la fața locului)

Mic dejun. Veți avea timp liber la dispoziție pentru a experimenta romantismul și magia Toscanei. Dacă doriți, vă puteți alătura excursiei noastre opționale, care se organizează și se plătește la fața locului. Se vizitează două orașe captivante: capitala Umbriei – Perugia și Assisi – locul de naștere al Sfântului Francisc. Amplasată printre dealurile din Apenini, Perugia oferă o priveliște minunată asupra Lacului Trasimeno, iar orașul sacru Assisi este unul dintre cele mai venerate orașe italiene, având o foarte mare importanță pentru pelerinii din toată Italia. Întoarcere la hotel.


Ziua: 4

Timp liber sau excursie opțională Florența

Mic dejun. Influența culturală și istorică a Florenței este uluitoare. Perioada de glorie a Florenței în artă, cultură și comerț internațional a început în secolul al XIII-lea și a culminat în secolul al XV-lea sub familia Medici, care a condus orașul până la sfârșitul secolului al XVIII-lea. Florența este considerată leagănul Renașterii, unde au trăit și au creat maeștrii precum Leonardo da Vinci, Giotto și Michelangelo. Datorită lor s-a îmbogățit istoria și moștenirea culturală a acestui oraș captivant. În 1982, acest minunat a fost declarat Patrimoniu Mondial UNESCO. Principalele atracții includ una dintre cele mai mari catedrale din Italia – „Duomo” cu turnul său unic, proiectat de marele Giotto și o cupolă construită de Filippo Brunelleschi. Domul este una dintre capodoperele arhitecturale ale Renașterii timpurii și o realizare de vârf a gândirii inginerești. Întoarcere la hotel.


Ziua: 5

Timp liber sau excursie opțională San Gimignano

Mic dejun. Renumit pentru aspectul său medieval, San Gimignano încântă și atrage mulți turiști cu numeroasele sale turnuri. Inițial au fost 72, dar au mai rămas doar 14. Veți vedea palatul cu o curte deosebit de frumoasă și cu ziduri pictate, o biserică remarcabilă și un muzeu al vinului. Întoarcere la hotel.


Ziua: 6

Val Dorcia – Pienza – Bagno Vinoni (inclus)

Mic dejun. Astăzi veți vizita regiunea Val Dorcia, din sudul Toscanei, cunoscută de către toți iubitorii de Italia pentru dealurile sale frumoase. Aici, arhitectura renascentistă se împletește într-un mod deosebit cu fauna. Veți explora fermecătorul oraș Pienza – una dintre perlele Renașterii (Patrimoniul Mondial UNESCO) și Bagno Vinoni – un sat medieval renumit pentru băile sale termale. Întoarcere la hotel.


Ziua: 7

Timp liber sau excursie opțională Siena

Mic dejun. Vei vizita Siena, considerat unul dintre cele mai frumoase orașe italiene. Întregul centru istoric al Sienei este un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO. Veți fi fermecați de atmosfera monumentelor medievale, gotice din Piazza del Campo, construite între secolele 12 și 15. Catedrala Siena este în stil romanico-gotic și este considerată una dintre cele mai frumoase din Italia. În aceeași zi veți avea ocazia să degustați uleiuri de măsline și vinuri de înaltă calitate produse în regiune. Întoarcere la hotel.


Ziua:

Zbor de întoarcere către București

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul de întoarcere către București.


Ofertele noastre pentru Circuite cu ghid le puteti accesa aici.

Data publicare: 12 mai 2022