Circuit Septembrie Provence

Tarif de la

€1.149

Perioada

01 - 08 septembrie 2019

Solicita Oferta

Durata

7 Nopti

Disponibilitate

15 ianuarie - 30 octombrie 2019

Valabilitate oferta

30 aprilie 2019

Pentru ofertele noastre Circuite cu Ghid accesati aici.

Locatie Nume Stele
NMES

HOTEL CLASIFICAT 4*

4*
Camera Masa Tarif
dubla standard mic dejun

1.149 euro/persoana


Servicii Incluse

Bilet avion Bucuresti-Marsilia-Bucuresti, zbor direct;
taxe aeroport;
bagaj de cala de max 20 kg/persoana;
bagaj de mana mic /persoana (dimeniuni 35 x 20 x 20 cm);
transfer aeroport Marsilia–hotel in Nimes si retur;
1 zi excursie cu autocarul in Delta Rhonului Camargue si Le Grau du Roi cu insotitorul de grup;
Vizita Nimes cu insotitorul de grup;
Excursie cu autocarul Pont du Gard si Uzes cu insotitorul de grup;
Vizita Narbonne si Beziers cu insotitorul de grup;
Vizita Marsilia cu insotitorul de grup;
7 nopti cazare cu mic dejun Hotel 4*, situat in Nimes, loc in camera dubla standard;
Asistenta turistica in limba romana (ghid din partea agentiei).


Orar de Zbor

Orar informativ de zbor

01 septembrie 2019: Bucuresti – Marsilia 20.50 – 22.30

08 septembrie 2019: Marsilia – Bucuresti 16.40 – 20.25


Servicii Neincluse

asigurare medicala si asigurare storno optionale, dar recomandate de agentie,
transportul public in orasele vizitate,
programe/excursii optionale,
bilete de intrare la obiectivele turistice,
taxa hoteliera cca 2 euro/persoana/zi;
orice alt serviciu necuprins la Servicii incluse.
Supliment SINGLE: 425 euro/sejur


Informatii Utile

Conditii de calatorie in Franta gasiti aici

Avans la inscriere 400 euro/persoana (nerambursabil!),
Diferenta cu 8 saptamani inainte de data de plecare in excursie;

Grup minim: 25 persoane; In situatia in care nu se realizeaza grupul minim pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza.
Hotelurile sunt clasificate conform normelor  interne ale tarilor vizitate, dar difera fata de normele din ROMANIA,
Zilele in care se organizeaza excursiile optionale sunt orientative, acestea urmand a fi comunicate la sosirea la destinatie, pentru o mai buna corelare a programului de grup cu disponibilitatile de la fata locului (autocare, ghizi locali).
Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective care pot interveni in timpul excursiei.

DETALII

Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, prosoape la piscina etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personal, ca garantie pentru  cheltuielile suplimentare ce urmeaza sa fie facute pe parcursul sederii.
GDPR avem grija de datele Dvs personale


Info Destinatie

Ziua: 0

Circuit Provence

Vacanta sejur circuit Provence Languedoc – 01.09.2019:

Intalnire cu conducatorul de grup la aeroportul Otopeni (Statuia de bronz). Zbor direct din Bucuresti la ora 20.50 sosire, Marsilia ora 22.30. Transfer aeroport Marsilia- Nimes. Sosire la miezul noptii. Cazare Nimes, Hotel 4* situat in Nimes.


Ziua: 1
Vacanta sejur circuit Provence Languedoc – 02.09.2019:

Mic dejun. Vizita Nimes oras aflat la granita dintre Provence si Languedoc: oras intemeiat de romani in care s-au pastrat f. bine constructii importante precum Anfiteatrul Roman (care seamana cu Colloseumul din Roma si care astazi gazduieste coridele foarte iubite in aceasta zona si spectacole grandiaose), Maison Carre (templu construit in secolul I, inspirat dupa templul lui Apollo din Roma, constructie romana extrem de bine conservata), muzeul de Arta Contemporana Carre d’Art asezat in oglinda fata de stravechea Maison Carre constructie a lui Norman Foster, Catedrala Notre Dame et St Castor, Parcul Jardins de la Fontaine, aflat pe locul unor foste bai imperial romane, cu Templul Dianei ; de asemenea Nimes a fost orasul unde s-au nascut celebrii si popularii blugi denim… Cazare Nimes, Hotel 4* situat in Nimes


Ziua: 2
Vacanta sejur circuit Provence Languedoc – 03.09.2019:

Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala (50 euro/pers) Avignon si Orange cu autocarul, insotitor de grup, cca 9-10 ore. Avignon, resedinta papilor si antipapilor din Franta medievala: Palatul Papal si podurile de pe raul Rohne  (cel mai celebru dintre ele este Pont d’ Avignon- Podul Benezet). Orange: cel mai bine pastrat teatru roman si Arcul de Triunf, ambele aflate sub protectia UNESCO. Cazare Nimes, Hotel 4* situat in Nimes


Ziua: 3
Vacanta sejur circuit Provence Languedoc – 04.09.2019:

Mic dejun. Excursie cu autocarul Le Pont du Gard si Uzes cu autocarul, insotitor de grup, cca 5-6 ore: Le Pont du Gard– impunatorul apeduct roman (inalt de 47 m si lung de 270 m, parte dintr-un sistem de apeducte de 45km care alimenta cu apa orasul Nimes), ce reprezinta totodata emblema sudului Frantei; un exemplu de precizie si determinare specifica romanilor.

Uzes 

Un oras vechi minunat cocotat pe un deal, puteti admira sase turnuri medievale, cel mai fermecator fiind Tour Fenestrelle, acoperit cu ferestre, asemenator cu Turnul din Pisa, incorporate Catedralei construite mai tarziu; Place aus Herbes, Castelul le Duche, dominat de donjonu sau Tour Bermonde. Dupa-amiaza vizita Nimes. Cazare Nimes, Hotel 4* situat in Nimes


Ziua: 4
Vacanta sejur circuit Provence Languedoc – 05.09.2019:

Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala (50 euro/pers) Arles, Baux de Provence cu autocarul, insotitor de grup, cca  8 – 9 ore. Arles, denumit atat  Mica Roma cat si orasul artistilor, orasul care l-a inspirit pe Van Gogh (el pictand la Arles 200 de panze in doar 1 an) si l-a influentat puternic pe Picasso: Place du Forum – Cafeneaua Van Gogh zugravita pentru a imita tabloul Café la Nuit, Biserica San Trophime (fosta Catedrala), Muzeul Reattu (colectia de arta ce cuprinde si opere de Picasso, Arena Romana –una dintre cele mai bine pastrate din afara Italiei, folosita si astazi pentru diverse spectacole (lupte cu tauri in stil provencal sau spaniol), Les Thermes de Constantin etc.

Les Baux de Provence:

Cetatea medievala fortificata, cu stradutele inguste si casele de piatra amintesc de trecutul infloritor al localitatii amplasate pe o stanca avand 900 m lungime si 200 m latime, la o altitudine de 245 m; citadela Chateau des Baux, Primaria Veche transformata in muzeul Santon, biserica Sf. Vincent etc. Veti trece si prin zona Les Alpilles – dealuri calcaroase ale micilor Alpi se inalta la doar 500 m, sierra in miniatura, cu privelisti dintre cele mai frumoase din Provence. Cazare Nimes, Hotel 4* situat in Nimes


Ziua: 5
Vacanta sejur circuit Provence Languedoc – 06.09.2019:

Mic dejun. Excursie cu autocarul la Narbonne si BeziersNarbonne– capitala primei provincii romane in Galia, si port infloritor in perioada clasica si in Evul Mediu: vizita pe malul drept al canalului de la Robine (care leaga orasul de Canal du Midi), Place de l’Hotel de Ville, piata centrala a orasului unde in anul 1997 a fost descoperita o parte a drumului roman Via Domitia care lega Italia de Spania.Vizita Beziers – unul dintre cele mai vechi asezari de pe teritoriul Franţei (sec VI i.C), asezat pe raul Orb : Catedrala Saint Nazaire de secol XIII, Primaria, Pont Canal de l’Orb – unde Canal du Midi trece peste raul Orb.  Cazare Hotel 4* situat in Nimes.


Ziua: 6
Vacanta sejur circuit Provence Languedoc – 07.09.2019:

Mic dejun. Excursie cu autocarul in Delta Rhonului – Camargue si  Le Grau du Roi, cca 8 ore: vizita Aigues-Mortes construit ca port-fortareata de catre Ludovic al IX-lea in sec XIII, cetatea cu zidurile si turnurile masive au ramas intacte; optional, plimbare cu vaporasul in Delta Carmargue (pret cca 15 euro/persoana) cu oprire si intalnire cu gardienii un fel de cowboy camarguezi, care vor face o demonstratie a maiestriei lor in munca lor cu taurii negri de Camargue folositi la coridele din Arles si Nimes; caii albi salbatici ce pot fi zariti in aceasta plimbare sunt imagini romantice de neuitat!  Continuam cu Le Grau du Roi – Plaja Artistilor unde vom putea face baie si plaja cca 2 ore. Hotel 4* situat in Nimes.


Ziua: 7
Vacanta sejur circuit Provence Languedoc – 08.09.2019:

Mic dejun. Plecare ora 08.00 catre  Marsilia. Vizita Marsilia, al 2-lea mare oras al Frantei: Fortul St. Jean, Fortul St.Nicolae,  Primaria, Portul Vechi, Muzeul Marinei, Opera. Transfer ora 14.00 la aeroport Marsilia. Zbor direct ora 16.40 Marsilia – Bucuresti.

BUCURIA DE A TRAI- PROVENCE – LANGUEDOC  2019 – Joie de vivre!

Cand spui PROVENCE spui idilicunic, nemai intalnit, fermecator; spui VACANTA.
Una din cele mai spectaculoase regiuni ale Frantei, o feerie de peisaje mediteraneene, sate de piatra, carari de dealuri cu lavanda si cerul albastru te vor insoti pretutindeni. Pe langa cadrul natural si clima benefica, regiunea detine si obiective turistice renumite: de la bairomane, anfiteatre si teatre romane, apeducte (Pont du Gard), poduri (Pont d’Avignon), orase vechi pastrate si conservate pentru incantarea ochiului si sufletului (Marsilia, Aix en Provence,  Orange, Nimes, Arles orasul artistilor situat la gura Deltei Camargue, locul de varsare al Rhonului in Mediterana), pana la obiective moderne.

Vacanta circuit Provence -Languedoc
LANGUEDOC

(limbaoc, termenul pentru “da” in dialectal galolatin) tinutul unde a fost fondata miscarea occitana, care revendica recunoasterea specificitatii lingvistice si cultural, avand ca reprezentant de seama pe Frederic Mistral, castigator al premiului Nobel. Fie in arena, fie in delicioasa si suculenta boeuf a la gardienne, taurii din Languedoc sunt renumiti in intreaga lume; cea mai mare pasiune a locuitorilor din zona sunt luptele cu tauri, aici au loc coride cu toreadori de cel mai inalt nivel…fermecator, nu?

Provence-ul istoric, ţinutul câmpurilor de lavandă şi viţei de vie, al unor splendide comori romane şi medievale şi al unor aşezări rurale pitoreşti. «Toujors Provence».Titlul lui Peter Mayle este mai mult decât definitoriu. «Provence pentru totdeauna». Pentru totdeauna în inima mea… si a ta !


Pentru ofertele noastre Circuite cu Ghid accesati aici.

Data publicare: 7 februarie 2019

Oferta Anterioara
Vacanta Septembrie Zakynthos
Urmatoare Oferta
Vacanta Septembrie Bulgaria