Circuit Februarie Coasta Likia

Tarif de la

€179

Perioada

28 februarie - 06 martie 2020

Solicita Oferta

Durata

7 Nopti

Disponibilitate

06 martie - 30 mai 2020

Valabilitate oferta

24 februarie 2020

Ofertele noastre pentru Circuite le puteti accesa aici.    

Locatie Nume Stele
Antalya

Hoteluri clasificate

4 & 5*
Camera Masa Tarif
dubla standard mic dejun

179 euro/persoana


Servicii Incluse

Bilet de avion Bucuresti - Antalya si retur;
Transfer hotel-aeroport-hotel;
Hoteluri de 4* si 5* pe toata durata calatoriei;
Taxa de rezervare gratuita;
Mic dejun timp bufet - 7 zile;
Ghid de turism vorbitor de limba roaman pe toata durata vacantei;
Transportul la cele mai importante puncte de atractie turistica se va face cu autorcar confortabil cu aer conditionat;
Taxele de aeroport incluse;


Orar de Zbor

28 februarie 2020 Bucuresti - Antalya

06 martie 2020 Antalya - Bucuresti


Servicii Neincluse

Asigurare medicala si de bagaje si storno;
Pachet special cu cină 7 seri, excursie cu barca în Dalyan, bilete de intrare cu ghid la excursiile menționate în broșură: 129 €/pers.
Supliment pentru camera single: 109 €/pers.

NOTA:
Pentru turistii care nu vor achizitiona excursiile optionale, programul va fi stabilit in fiecare zi de catre conducatorul de grup la fata locului, variantele fiind: oprirea la hotel sau un alt punct de interes aflat pe ruta autocarului din ziua respectiva.


Informatii Utile

INFORMAȚII IMPORTANTE

Pentru a călători este necesar un pașaport valabil timp de 6 luni de la data întoarcerii. Cumpărați programele opționale la momentul rezervării, prețul poate să difere la fața locului.

Plecarile disponibile din Bucuresti – preturile difera in functie de perioada, intre 01 martie si 25 mai 2019.

 

Avem plecari disponibile si din Cluj, Iasi si Timisoara.

 

 


Info Destinatie

Ziua: 1

Circuit Likia

Sosire in Antalya

Zbor spre Antalya. Veți fi întâmpinați la sosire de către ghidul dumneavoastră, care vă va conduce apoi la hotel, unde veți avea parte de o primire călduroasă și de băuturi răcoritoare. Veți înnopta în Antalya.

 

Circuit Likia

Cele mai importante obiective turistice ale Turciei: LIKIA, ANTALYA, EFES, PAMUKKALE, HIERAPOLIS


Ziua: 2
Myra

Biserica Sf Nicolae Această excursie vă va purta de-a lungul drumului de coastă care oferă vederi splendide asupra mării, asupra pădurilor de pin și asupra vârfurilor stâncoase ale munților Taurus. În scurt timp, veți ajunge în Myra, unde veți vizita fascinantele morminte de piatra care fac parte din cele mai deosebite atracții ale Turciei. Mormintele și sarcofagele datează din secolul IV î.Hr. În Myra veți vizita, de asemenea, și biserica Sfântul Nicolae, unde a fost îngropat Sfântul Nicolae,

Veti innopta in zona Mugla.


Ziua: 3
Licia (Lykia)

Pentru astazi va este pregatita o croaziera ce va va purta prin decorul de stuf din Dalyan. La capătul lagunei, se află plaja Iztuzu numita și Plaja Țestoaselor, accesibilă numai pe mare. Aici ne vom opri, vom înota, dupa care ne vom întoarce pe coastă, de unde vom continua călătoria cu autocarul pâna în Kusadasi, unde veți petrece urmatoarele doua nopți


Ziua: 4
Efes (Ephesus)

Astăzi veți vizita Efes, unul dintre cele mai mari situri arheologice din lume. Starea de conservare a cetății este excepțională. Antichitatea așteaptă să fie explorată de dumneavoastră Agora (piața publică), templul Domițian, Nimphaeum (sanctuar construit în cinstea nimfelor acvatice), izvoarele termale, imensul Teatru (cu o capacitate de 25.000 de locuri și care se numară printre cele mai mari teatre ale Asiei Mici), aleea din marmura Arkadia și biblioteca lui Celsus.


Ziua: 5
Pamukkale

Excursie prin minunata vale cu meandre spre Pamukkale. Terasele albe ca zapada vizibile în departare din travertin au luat naștere din depozitele apei termale care curge spre aval. Acest spectacol fascinant al naturii a dus la atribuirea unui efect curativ acestui izvor, încă din antichitate. Dupa sosire, veți avea posibilitatea de a face o baie termală la hotelul dumneavoastră. Veți înnopta în Pamukkale

Circuit Likia

La Pamukkale depunerile multimilenare de calcar, au dat naștere unor forme geologice unice în lume, sub forma unor imense scoici de pe marginile cărora se preling coloane de calcar, coloane variabile ca secţiune și împletite inimaginabil de subtil.


Ziua: 6
Hierapolis

Ruinele magnificului oraș Hieropolis, care a înflorit în perioada Imperiului Roman, se întind deasupra teraselor de travertin. Aici sunt temeliile Templului lui Apollo din secolul II d.Hr. În apropiere se află impunătorul și somptosul Teatru Roman cu cele 50 de trepte de travertin. Mai departe veți călători de-a lungul peisajului pitoresc și minunat al Munților Taurus înapoi în Antalya. Pe drum veți vizita un atelier de țesut covoare, unde veți cunoaște întregul proces de producție a covoarelor (de la producția materiei prime; matase, bumbac și lâna până la produsul înnodat finit). Veți înnopta 2 nopți în zona Antalya.


Ziua: 7
Antalya

Cascada Karpuzkaldiran Astazi veți vizita Antalya, unul dintre cele mai frumoase orașe de pe Riviera Turcească. Protejat de peisajul montan magnific al munților Taurus, prosperă aici o vegetație bogată. Printre altele, veți vedea simbolul orașului, Yivli Minare, minaretul “canelat”. Pe Kalekapisi, “poarta cetații”, se află turnul cu ceas pe un turn vechi al fortificației. În timpul plimbării în jurul orașului vi se ofera șansa de a face cumpărături, în special bijuterii și articole din piele. Sfârșitul este încununat de vizita noastră la cascada Karpuzkaldiran.


Ziua: 8
Circuit Likia

Zborul de întoarcere acasă În funcție de ora de plecare, autobuzul vă va duce la aeroport și veți porni în drumul spre casă.

NE REZERVĂM DREPTUL DE A FACE SCHIMBĂRI


Ofertele noastre pentru Circuite le puteti accesa aici.

  

Booking.com

Data publicare: 21 februarie 2020

Oferta Anterioara
Plaja Mai Curacao
Urmatoare Oferta
Vacanta Iunie Miami

Centrul de preferințe pentru confidențialitate