Circuit Noiembrie Cappadocia & Antalya

Tarif de la

€229

Perioada

29 nov - 06 dec 2019

Solicita Oferta

Durata

7 Nopti

Disponibilitate

01 nov - 30 mai 2020

Valabilitate oferta

31 octombrie 2019

Conditii de calatorie pentru Turcia puteti gasi accesand site-ul Ministerului de Externe.    

Locatie Nume Stele
Antalya si Cappadocia

Hoteluri 4* si 5* Antalya si Cappadocia

4*
Camera Masa Tarif
dubla standard mic dejun

229 euro/persoana


Servicii Incluse

Zbor dus-întors București-Antalya cu bagaj de cala si de mana
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Ghid vorbitor de limba romana
Cazare 7 nopti la hoteluri de 4* si 5*
Mic dejun in fiecare dimineata tip bufet
Transportul la obiectivele turistice menționate în broșură


Orar de Zbor

Zbor Charter

29 noiembrie Bucuresti - Antalya

06 decembrie Antalya - Bucuresti


Servicii Neincluse

Pachet cină 7 seri+bilete intrare obiective turistice: 99 €/pers. (opțional)
Asigurare medicală și de bagaje: 10 €/pers (opțional)
Suprataxă pentru camera single: 119 €/pers.


Informatii Utile

Pentru a călători este necesar un paşaport valabil timp de 6 luni de la data întoarcerii.

Pentru mai multe Circuite cu ghid puteti accesa aici.

Excursii opționale informative (pot fi achiziționate doar de la fața locului):
  • Valea Ihlara și orașul subteran (prânz inclus) – 55 euro/pers sau Ortahisar (Valea Îndrăgostiților) cu orașul subteran (prânz inclus) – 55 euro/pers
  • Excursie cu barca Manavgat și moscheea Manavgat (prânz inclus) – 45 euro/pers Sau Tur Canionul Verde (prânz inclus) – 55 euro/pers Sau Tur Alanya (prânz inclus) – 55 euro/pers
  • Sema (dansul dervișilor rotitori) – 20 euro/pers
  • Zbor cu balonul – 175 euro/pers
  • Seara turcească – 45 euro/pers
  • Baia turcească – 35 euro/pers

Info Destinatie

Ziua: 1

Circuit Cappadocia & Antalya

Sosire în Antalya

Ghidul dumneavoastră vă va întâmpina la sosire şi vă va însoţi la hotel. Cazare la hotel şi vom servi un cocktail de bun venit. Veţi petrece noaptea în Antalya.


Ziua: 2
Mănăstirea Mevlana – Cappadocia

Excursie la Konya. Konya a fost capitala imperiului Selgiuc în evul mediu timpuriu şi este şi în zilele noastre, un loc de pelerinaj pentru turcii religiosi. Aici se a ă mormântul lui Mevlana. Veti vizita faimoasa mănăstire Mevlana, locul în care a luat naştere ordinul religios al dervişilor mevleviti, cunoscuti şi sub numele de dervişi rotitori.

Mănăstirea, transformată astăzi într-un muzeu al artelor islamice, găzduieşte adevărate comori ale artei şi meşteşugurilor turceşti. Veti înnopta în Cappadocia.


Ziua: 3
Göreme

În Goreme veti vizita superbele fresce ale bisericilor din Parcul National Goreme, ce fac parte din Patrimoniul cultural UNESCO. Acest peisaj impresionant este compus din pereti abrupti, piramide sculptate în tuful calcaros. De aici călătorim către capela Sfântul Simon, care este cunoscut si ca “Valea Calugarilor” sau “Valea Coşurilor de fum” În cele din urma veti vizita din exterior vârful celui mai înalt con din tuf calcaros din Uchisar.

După-amiază vom vizita un atelier de esut covoare unde ve i cunoaşte întregul proces începând cu producerea materialelor: bumbac, mătase şi lâna, până la teserea produsului finit. În cele din urmă vom face o plimbare în frumoasa Avanos, renumită pentru arta ceramicii. Optional puteti participa la excursia de jumătate de zi la Valea Ihlara şi oraşul subteran. Veti înnopta în Cappadocia.


Ziua: 4
Carierele de tuf calcaros din Cappadocia
Circuit Cappadocia & Antalya

Regiunea Cappadocia egalează peisajului fantastic selenar, accentuat de conurile bizare de tuf calcaros în interiorul carora sunt încastrate locuin e şi biserici. Creatorul acestui peisaj, este un vulcan care a împraştiat în zona cantitaşi imense de cenuşa de tuf calcaros de-alungulperioadeisaledeactivitate.Prinintermediulin uen elor climatice straturile au fost despicate şi prin eroziune s-au format canioaneadânci.Primiilocuitoriaiacestormeleaguris-aurefugiatîn secolul 7. Mai târziu au urmat calugarii care au ctitorit aici biserici, capele, manastiri şi schituri,sculptândrocavulcanica. Cazareîn zona Cappadocia.


Ziua: 5
Sultanhani- Antalya

Vom pleca din Cappadoccia și vom merge în Sultanhani pentru a vizita faimosul caravanserai Sultan Han din timpul imperiului Selgiuc. Apoi, prin munții Taurus, vom merge înapoi în Antalya, unde vom petrece ultimele 3 nopți. Cazare peste noapte in Antalya.


Ziua: 6
Antalya – cascada Karpuzkaldran

Vizitarea unuia dintre cele mai frumoase oraşe de pe Riviera turceasca. Protejat de peisajul montan magnic al muntilor Taurus aici prospera o vegeta ie bogată. Printre altele, ve i vedea simbolul oraşului, Yivli Minaret. Pe Kalekapisi, „poarta cetaii”, se a ă turnul cu ceas pe un turn vechi al fortificatiei. În timpul plimbării în jurul oraşului vi se oferă şansa de a face cumpărături, în special bijuterii şi articole din piele. Sfârşitul excursiei este încununat de vizita noastră la cascada Karpuzkaldran.


Ziua: 7
Zi liberă pentru relaxare

Circuit Cappadocia & Antalya

Aveti la dispozitie o zi de relaxare sau oportunitate de participare la excursii optionale fascinante. Cazare în zona Antalya.


Ziua: 8
Zborul de întoarcere acasă

Mic dejun. Transfer către aeroport pentru zborul de întoarcere.

Important: Pentru aceasta calatorie este absolut necesar pasaportul, care trebuie să fie valabil minim 6 luni de la data zborului de intoarcere.


Conditii de calatorie pentru Turcia puteti gasi accesand site-ul Ministerului de Externe.

  

Booking.com

Data publicare: 13 octombrie 2019

Oferta Anterioara
Circuit Septembrie Provence
Urmatoare Oferta
Vacanta Iunie Tenerife

Centrul de preferințe pentru confidențialitate